Salma Hayek, acuzaţii grave la adresa lui Weinstein: «M-a amenințat cu moartea»

poza_1.jpg

salma hayek harvey acuzatii amenintari scandal
Salma Hayek spune că Harvey a ameninţat-o cu moartea
foto: Hepta

Scandalul sexual de la Hollywood nu se mai termină. Ultima victimă a lui Harvey Weinstein ar fi nimeni alta decât Salma Hayek.

Într-un editorial publicat în New York Times, actriţa a declarat că producătorul a ameninţat-o cu moartea şi a obligat-o să filmeze scene nud cu o femeie. "Harvey este şi monstrul meu", spune Salma în deschiderea articolului.

Salma Hayek (51 de ani) susține că a fost hărțuită sexual de producătorul Harvey Weinstein în timpul filmărilor pentru “Frida”. Actriţa îl descrie pe acesta ca fiind un ”monstru”, care a ajuns chiar să o ameninţe cu moartea.

”Te voi ucide, să nu crezi că nu o voi face”, i-ar fi spus producătorul actriţei mexicane după ce aceasta i-a refuzat avansurile în repetate rânduri.

“Am refuzat: să fac un duş cu el, să îl las să mă privească în timp ce fac duş, să îi permit să îmi facă un masaj, să îi permit unui prieten al lui să îmi facă un masaj dezbrăcat, să îmi facă sex oral, să mă dezbrac alături de alte femei”, a continuat actriţa.

474cc21f00000578-5176071-image-a-52_1513191669650.jpg

salma hayek harvey acuzatii scandal
Scena de sex din "Frida", pe care Salma ar fi refuzat iniţial să o filmeze

 

Obligată să filmeze scene nud cu o actriţă

Salma Hayek a adăugat că Weinstein a ameninţat că va opri proiectul dacă ea va refuza să filmeze o scenă nud cu o altă actriţă.

474b7f4a00000578-5176071-image-a-47_1513186833925.jpg

salma hayek harvey acuzatii amenintari scandal
Salma a jucat rolul Fridei Kahlo, o pictoriţă bisexuală

 

„A trebuit să iau un calmant, care până la urmă m-a ajutat să mă opresc din plâns, dar m-a făcut să vomit şi mai mult”, a povestit Salma.

Filmul „Frida” a avut şase nominalizări la Oscar, inclusiv la categoria „Cea mai bună actriţă” pentru Salma Hayek.

Harvey Weinstein a negat acuzaţiile

Purtătoarea de cuvânt a lui Harvey Weinstein, a contestat afirmațiile.  „Domnul Weinstein nu îşi aminteşte să o fi obligat pe Salma să filmeze o scenă de sex cu o femeie şi nu a fost prezent la acele filmări. Toate acuzaţiile lansate de Salma sunt lipsite de acurateţe şi alte persoane care au fost martore la acele momente au amintiri diferite în legătură cu ce s-a întâmplat”.

Scandalul „Weinstein” a început în 5 octombrie, după ce The New York Times şi The New Yorker au publicat articole în care mai multe femei îl acuzau pe producător de hărţuire sexuală. Între ele, Ashley Judd, Gwyneth Paltrow şi Angelina Jolie, Cara Delevingne, fotomodele şi angajate ale lui Harvey Weinstein. În plus, alte femei, între care se numără Rose McGowan, îl acuză de viol.

Filmul „Frida” a avut şase nominalizări la Oscar. Vezi aici trailerul

Loading...

Citește și