S-a văzut tot când a coborât din taxi! Julianne Moore, prinsă pe picior greșit

julianne_moore.jpg

julianne moore
Julianne Moore, susprinsă într-o ipostază jenantă la premiera filmului ”Suburbicon”
foto: Splashnews

Julianne Moore a comis-o din nou! După ce și-a expus lejeria intimă, fără intenție, la prezentarea colecției Louis Vuitton din cadrul Săptămânii Modei de la Paris, actrița de 56 de ani a rămas încă o dată cu chiloții la vedere, zilele trecute, în timp ce-și promova cel mai recent film, ”Suburbicon”.

Julianne Moore a căzut încă o dată victimă stilului ei nonconformist. La 56 de ani, actrița arată perfect și nu se sfiește să poarte rochii mult deasupra genunchilor. Pe covorul roșu, lucrurile arată foarte bine, iar Moore este lăudată la scenă deschisă. Totul se complică însă când actrița trebuie să se așeze sau, cum a fost cazul la Los Angeles, să coboare din taxi, cu obiectivele fotografilor ațintite asupra ei.

julianne_moore01.jpg

julianne moore
Julianne Moore, trădată de rochia prea scurtă
foto: Splashnews

 

julianne_moore02.jpg

julianne moore
Julianne Moore a ținut privirea în pământ după ce a coborât din taxi
foto: Splashnews

 

La premiera filmului ”Suburbicon”, regizat de prietenul ei George Clooney, Julianne Moore a purtat o rochie albă de cocktail cu o capă neagră, care i-a pus în valoare foarte bine silueta. Actrița a avut însă un mic accident inestetic, surprins prompt de fotografi, la coborârea din taxi. Rochia s-a ridicat și a lăsat la vedere lenjeria intimă a lui Moore.

julianne_moore_main.jpg

julianne moore
Rochia i-a jucat feste actriței Julianne Moore la Paris
foto: Hepta
Loading...

Citește și