Russell Crowe se însoară cu văduva «Vânătorului de crocodili»

r115-vedext-1.jpg

Terri nu mai vrea să ascundă relaţia ei cu Crowe
Foto: Guliver/ Getty Images

Nu se mai ascund! Cunoscut pentru rolul din “Gladiatorul”, Russell Crowe are o relaţie cu văduva “Vânătorului de crocodili”, Steve Irwin. Ea i-a cerut să oficializeze relaţia, el a decis s-o ia de soţie.

Văduva Terri Irwin (52 de ani) se iubeşte în secret, de la începutul anului, cu actorul Russell Crowe (52 de ani). “Gladiatorul” petrece mult timp în vila de pe Coasta Sunshine din Australia, unde aceasta a trăit împreună cu prezentatorul emisiunii tv “Vânătorul de crocodili”. Steve Irwin, care a fost ucis de o pisică de mare, în 2006, la numai 44 de ani, a fost un prieten apropiat al lui Crowe. Terri nu mai vrea să ascundă povestea ei de dragoste cu starul. Crowe a acceptat ca relaţia lor să devină publică şi i-a propus căsătoria, de îndată ce va finaliza divorţul de actuala soţie, Danielle Spencer, de 47 de ani. Terri şi Crowe au descis să facă o nuntă restrânsă, a dezvăluit o sursă apropiată văduvei.

r215-vedext-2.jpg

† Steve Irwin (22 februarie 1962-4 septembrie 2006)

“Se înţeleg de minune. Amândoi nu mai sperau să-şi mai găsească adevărata dragoste. Ea a suferit imens după pierderea lui Steve. El a fost distrus după ce Danielle i-a cerut recent divorţul”, a adăugat sursa citată. Crowe e încă însurat legal, din 2003, cu cântăreaţa Danielle Spencer, de care s-a despărţit în 2012. În prezent, ei pregătesc un divorţ amiabil şi au început să-şi vândă proprietăţile comune ca să împartă banii. De asemenea, vor împărţi şi 95 de milioane de dolari, bani  pe care îi au în conturi. Însă vor păstra custodia comună a copiilor, Charles, de 12 ani, şi Tennyson, de 10 ani. Terri are şi ea doi copii, Bindi, de 18 ani, şi Robert, de 13 ani, din căsnicia cu Steve Irwin, de pe urma căruia a rămas cu  5 milioane de dolari.
Loading...