Rușinică! Tom Cruise, cu șlițul desfăcut la premiera filmului Mission Impossible: Fallout

tom_cruise_portret.jpg

tom cruise la premiera filmului mission impossible fallout
Tom Cruise, la premiera filmului Mission Impossible: Fallout
foto: Hepta

Gafă ciudată din partea actorului Tom Cruise (56 de ani), care a apărut îmbrăcat la patru ace la premiera filmului Mission Impossible: Fallout de la Tokyo, dar cu șlițul desfăcut.

Interpretul lui Ethan Hunt din Mission Impossible: Fallout a defilat cu șlițul desfăcut pe covorul roșu din Tokyo. Cu ochelarii de soare stil aviator la ochi, zâmbitor, cu mâna stângă-n buzunarul de la pantaloni, Tom Cruise părea singurul de acolo care nu-și dăduse seama de gafa vestimentară.

tom cruise cu slitul desfacutZoom
Tom Cruise a defilat cu șlițul desfăcut pe covorul roșu
foto: Hepta

 

Pantalonii impecabili ai actorului au avut slițul desfăcut tot timpul cât Tom Cruise a defilat prin afața fotografilor și a publicului venit să asiste la premieră. În ciuda acestui accident vestimentar, Tom a arătat ca scos din cutie în costumul lui negru din trei piese, cu cămașă și cravată roz.

tom cruise cu slitul desfacutZoom
Tom Cruise, cu șlițul desfăcut la premiera filmului Mission Impossible: Fallout
foto: Hepta

 

Odată intrat în sală, probabil că Tom Cruise și-a dat seama și a reparat greșeala, iar la conferința de presă a venit cu fermoarul închis regulamentar. Starul a recunoscut că încă mai simte dureri la gleznă, după accidentul suferit în timpul filmărilor, în urmă cu 11 luni, dar a subliniat că recuperarea decurge bine.

loading...
Loading...

Citește și