Rolul senzualei marchize Angelique i-a distrus viaţa şi cariera actriţei Michele Mercier

profimedia-0091453482.jpg

Și-a schimbat prenumele, în Michele, ca tribut adus marii actriţe Michele Morgan @profimedia
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Filmele de capă şi spadă cu superba marchiză Angelique au încântat generaţii întregi şi au transformat-o pe actriţa Michele Mercier într-un sex-simbol şi o vedetă internaţională. Starul francez a avut un succes uriaş, pe care, însă, nu a mai reuşit să-l egaleze vreodată.

Lansată în anii ʼ60, seria filmelor cu marchiza Angelique a devenit rapid un succes. Protagonista, o tânără atriţă franceză extrem de senzuală, a intrat rapid în elita cinematografiei. A devenit un model pentru femei şi obiectul fanteziei multor bărbaţi.

Născută la Nisa, într-o familie bogată, dintr-un tată francez (farmacist) şi o mamă italiană, Jocelyne Yvonne Renée, pe numele ei adevărat, avea un singur vis: să facă balet. Fugind de tradiţia familiei şi de imperiul farmaceutic al tatălui său, s-a alăturat Operei din Nisa. Aici l-a întâlnit pe celebrul actor şi cântăreţ Maurice Chevalier, care era în căutarea unei tinere dansatoare pentru a-i fi parteneră într-un film. Acesta a fost primul pas către lumea filmului, la doar 15 ani.

Citește aici continuarea.

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1