Rod Stewart a fost la un pas de moarte! S-a luptat 3 ani cu cancerul

Rod Stewart

Rod Stewart a fost foarte supărat după ce i s-a pus diagnosticul de cancer
Rod Stewart a fost şocat când a aflat diagnosticul
Foto: Epa-Efe

Rod Stewart recunoaște că s-a luptat timp de trei ani cu un cancer la prostată din cauza căruia a fost la un pas de moarte. Rockerul are 74 de ani.

Cântăreţul Rod Stewart a dezvăluit că a fost la un pas de moarte, când s-a luptat cu un cancer la prostată timp de trei ani. El a fost diagnosticat cu această boală cumplită în februarie 2016 după un control de rutină şi acum îi îndeamnă pe bărbaţi să meargă la medic pentru a se controla la prostată. Legendarul rocker suspină în sfârşit uşurat după ce cancerul a inntrat în remisie în iulie. El a făcut mărturisiri despre bătălia cu boala pe care a dus-o, recent, la un eveniment la care au participat foştii lui colegi, Kenney Jones şi Ronnie Wood. Potrivit ziarului “The Mirror”, starul a avertizat-o pe soţia sa că va folosi petrecerea pentru a face dezvăluiri.

Rod Stewart surprins cum își întinde lenjeria intimă pe balcon

Uite cum arată fiii lui Rod Stewart!

Rod Stewart spune că Dumnezeu l-a salvat

“În urmă cu trei ani am fost diagnosticat cu cancer la prostată. Nimeni nu a ştiut asta. Dar cred că a venit timpul să spun tuturor. Băieţi, trebuie să vă duceţi la doctor. Faceţi un control la prostată. Nu doare”, a spus Rod la evenimentul caritabil care s-a desfăşurat la Clubul Wentworth din Surrey. Unul dintre cei mai de succes artişti din toate timpurile, care a vândut peste 100 de milioane de discuri în întreaga lume, Rod Stewart este căsătorit cu fotomodelul Penny Lancaster (48 de ani) din 2007. Ei au împreună doi copii, Alastair, de 14 ani, şi Aden, în vârstă de 8 ani. Legendarul rocker, care are o avere de 235 de milioane de dolari, a mai fost însurat cu Rachel Hunter între 1990-2006. Din căsnicia cu aceasta, muzicianul mai are o fiică, Renee, de 27 de ani. Rod a fost de asemenea însurat cu Alana Hamilton între anii 1979-1984. Din această căsnicie, el mai are o fiică, Kimberly, de 40 de ani. Primul copil al artistului a fost Sarah Streeter, de 56 de ani, crescută de părinţi adoptivi, care a fost născută de fosta lui iubită, Susannah Boffey. Muzicianul mai are o fiică, Ruby, de 32 de ani, cu fosta iubită, Kelly Emberg, de 59 de ani.  Rod Stewart a fost la un pas de moarte, când s-a luptat cu un cancer la prostată timp de trei ani.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1