Robin Williams, desemnat „Cea mai tristă moarte a unei celebrităţi". „Îşi pierdea minţile, iar el ştia asta”

robin-williams-shutterstock-93666115.jpg

Williams era un comic care avea probleme de sănătate. FOTO: Shutterstock
clickpentrufemei.ro

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Pe 11 august 2014, întreaga lume a avut un şoc. Actorul de comedie, care putea aduce un zâmbet pe fiecare chip, s-a sinucis la 63 de ani, după o luptă chinuitoare cu depresia. În primă instanţă, Williams a fost diagnosticat cu Parkinson, însă autopsia a relevat că starul hollywoodian avea boala Lewy, care-i afecta memoria şi capacitatea de-a se mişca. Această tulburare poate declanşa demenţă şi halucinaţii.

În ultimele sale zile de viaţă, Robin îşi pierduse abilitatea de a-i face pe ceilalţi să râdă şi, în ciuda sprijinului familiei şi al prietenilor, acesta continua să se adâncească într-un hău din care, din păcate, nu şi-a mai revenit niciodată. „Robin îşi pierdea minţile, iar el era conştient de acest lucru”, a declarat soţia sa, Susan Schneider, în noua biografie a regretatului superstar, Robin, scrisă de Dave Itzkoff. Conform celor publicate de Vanity Fair, văduva l-a descris pe Williams ca pe un „avion 747 care se pregătea să aterizeze fără frâne” după ce actorul terminase lucrul la filmul Night at the Museum.

Cu toate că au trecut aproape 7 ani de la dispariţia sa, lumea şi-l aminteşte pe Robin Williams şi încearcă încă să accepte moartea lui. Cu numai câteva zile înainte de cea de-a 70-a aniversare a comicului, care a picat pe 21 iulie 2021, Jeras Ikehorn a pus, pe Twitter, o întrebare interesantă - Moartea cărei celebrităţi o regretă cel mai mult?

Citeşte continuarea aici!

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul