Robbie Williams, tehnici inedite de promovare! Nud, acoperit doar de o carte

robbie_williams.jpg

Foto
Robbie Williams, fost component al trupei Take That
Foto: Getty

Cântăreţul britanic Robbie Williams (43 ani) este cunoscut pentru excentricităţile sale şi pentru comportamentul libertin pe care îl are. Nu se sfieşte să apară în ipostaze compromiţătoare în faţa fanilor sau să îşi expună trupul. Ultima sa isparavă a dat naştere unui val de comentarii atât pozitive, cât şi negative.

În ultimul timp, cântăreţul Robbie Williams nu este tocmai în apele sale şi pare mai neliniştit ca oricând. Deşi a afirmat recent că atenţia publicului îl oboseşte face tot ce îi stă în putinţă pentru ca acesta să discute despre el. Dovada acestei afirmaţii este ultima fotografie pe care a încărcat-o pe profiul său de Instagram. În imagine, Robbie apare dezbrăcat şi îşi acoperă zona intimă cu propria carte, numită "Reveal".

23769931_1759440120742118_1766947410_o.jpg

foto
Robbie Williams îşi promovează cartea autobiografică
Foto: Arhivă personală

Gestul lui Robbie a fost unul controversat şi primit cu uimire de către fani. Alături de instantaneu a ataşat o descriere semnificativă pentru personalitratea sa extravagantă."Întotdeauna dezvălui prea mult", au fost cuvintele scrise de Robbie.  "Trebuia să ţii cartea puţin mai jos", "Nu dezvălui suficient, Robbie", "Nu ai fi fost tu dacă nu ai fi dezvăluit prea mult", sunt doar câteva dintre reacţiile admiratorilor. 

În ultima vreme, Robbie a avut stări emoţionale fluctuante şi a vorbit mai mult ca niciodată despre sentimentele şi gândurile care îl cuprind. Depresia circulă în familia mea.  Nu știu dacă aș fi fost atât de dezechlibrat mental dacă nu aș fi fost faimos. "Obții o lupă sub forma atenției publice și defectele tale se măresc și ele, în mod evident. Depresia nu exista oficial atunci când eu mă confruntam cu ea.  Noroc că acum trăim în vremuri diferite, iar depresia nu mai este considerată o temă tabu. Înainte mă simțeam izolat și nu puteam vorbi despre ea pentru că mi se spunea întotdeauna să o ignor pur și simplu.  Nu știam cum să etichetez sentimentele mele așa că m-am îngropat în droguri și alcool. Hedonismul meu era exagerat așa că a trebuit să fac ceva pentru a trăi în continuare", a spus Robbie acum ceva timp în urmă.

Loading...

Citește și

  • robbie williams

    Veste bună pentru fanii trupei Take That! Celebra formație s-ar putea reîntregi la sfârșitul acestui an cu toți cei cinci membri pe care i-a avut inițial, în perioada de maximă glorie. Astfel, Robbie Williams, ar avea o șansă să se întoarcă la vechea trupă.

  • andra

    Andra Măruță a împlinit pe 24 august 31 de ani, iar soțul său, Cătălin, i-a făcut o mare surpriză, ducând-o la un concert al lui Robbie Williams în Budapesta. După ce a revenit din vacanță, cântăreața a lămurit cum s-a întâmplat de fapt că celebrul artist i-a cântat „La mulți ani”.