Robbie Williams s-ar putea întoarce la trupa Take That

robbie_williams.jpg

robbie williams
Robbie Williams ar putea reveni la trupa Take That
Foto: Getty

Veste bună pentru fanii trupei Take That! Celebra formație s-ar putea reîntregi la sfârșitul acestui an cu toți cei cinci membri pe care i-a avut inițial, în perioada de maximă glorie. Astfel, Robbie Williams, ar avea o șansă să se întoarcă la vechea trupă.

Gary Barlow, unul dintre membrii trupei, a publicat pe Twiiter o fotografie din studioul de înregistrări, sugerând că formația lucrează cel mai probabil la un nou album. La sfârșitul acestui an, Take That va celebra ziua aniversară a formației, dar este posibil ca aceasta să revină în forță, cu noi piese, precizează Daily Star.

Băieții de la Take That au lăsat de înțeles că acest Crăciun va fi unul plin pentru trupă, fiind programate concerte cu ocazia cele de-a 25-a aniversări a formației, mai ales că, de dragul fanilor, s-ar putea reîntregi.

take_that.jpg

take that
Jason Orange, Mark Owen, Gary Barlow și Howard Donald, patru dintre membrii formației Take That
Foto: Getty

„Urmărim să facem ceva, poate chiar să-i primim înapoi pe Robbie Williams și pe Jason Orange. Să faci înregistrări cu Stuart nu e niciodată predictibil, dar este foarte confortabil. El înțelege trupa. Mulți dintre cei care au lucrat cu noi au și rămas cu noi pentru mult timp și ne ținem strâns de ei. Unii au încercat să plece, dar noi nu i-am lăsat”, a glumit Gary, spre finalul comentariului.

 

Loading...

Citește și