Robbie Williams i-a dăruit unui amic o bijuterie în formă de penis

gettyimages-627706732.jpg

robbie williams
Robbie Williams își apreciază mult prietenii, așa că le dăruiește bijuterii cu forme...interesante
Foto: Getty

Robbie Williams (43 de ani) pare să fie mai mândru de „bărbăția” sa, decât de cariera muzicală. Și cum altfel să celebrezi o prieteie dacă nu printr-un cadou care să rămână o amintire de-o viață? Cântărețul i-ar fi dăruit unui dintre cei mai buni prieteni ai săi un inel în formă de penis.

Se știe că celebrul Robbie Williams este tare mândru de corpul său și face orice pentru a se menține tânăr și pentru a-și manifesta virilitatea, atât față de femei, cât și față de bărbați sau mai bine zis, față de amici.

Pentru a celebra legătura cu un prieten foarte bun, artistul i-a dăruit acestuia un inel în formă de penis. Desigur, lucrurile sunt mai complexe decât par la prima vedere. Bijutierul căruia robbie i-a cerut să realizeze obiectul prețios a luat ca matriță apendicele cântărețului, care a fost apoi „îmbăiat” în metal topit. Forma care a rezultat apoi prin răcire seamănă mai degrabă cu „mândria” bărbatului.

Să nu vă închipuiți că amicul lui robbie a fost șocat să primească un astfel de dar. Nici vorbă! De fapt, acesta i-a întors favoarea și i-a oferit, la rândul lui, același tip de inel, relatează metro.co.uk.

loading...
Loading...

Citește și