Robbie Williams a devenit tătic pentru a patra oară! Cântărețul a apelat din nou la ajutorul unei mame surogat

gettyimages-473636714-594x594.jpg

Robbie Williams și soția lui, Ayda, au devenit părinți pentru a patra oară
Foto: Getty

Robbie Williams a devenit tată pentru a patra oară, el și partenera lui de viață anunțând că au mai mărit familia cu încă un membru, informează presa internațională.

Robbie Williams, în vârstă de 46 de ani, şi soţia sa, Ayda Field Williams, au anunţat vineri, 14 februarie, chiar de Ziua Îndrăgostiților, naşterea unui băieţel, prin intermediul unei mame surogat. Ayda Williams a dezvăluit urmăritorilor de pe rețelele de socializare naşterea micuțului, prin intermediul unei fotografii, care a primit numele Beau Benedict Enthoven Williams. 

Robbie Williams a devenit tătic pentru a patra oară

„În această Zi a Îndrăgostiţilor am dori să sărbătorim dragostea în cel mai grozav mod. Ca şi în cazul lui Coco, el este biologic al nostru, dar s-a născut prin intermediul aceleiaşi mame surogat incredibilă. Suntem atât de binecuvântaţi să îl ţinem în braţe pe fiul nostru sănătos, în siguranţă şi suntem oficial o familie completă”, se arată în mesaj. Ea a publicat şi o fotografie cu picioarele bebeluşului, alături de cele ale fraţilor săi.

Nu este pentru prima oară când cei doi soți apelează la serviciile unei mame surogat, fiica lor, Colette (Coco) Josephine Williams, venind pe lume tot prin același procedeu. Se pare că soții au apelat la această formulă după ce s-au chinuit în zadar multă vreme să aibă cel de-al al treilea copil pe cale normală. Ulterior și-au mai dorit încă un copil, însă rezultatul a fost același, astfel că și cel de-al patrulea micuț a fost purtat tot de o mamă surogat. În afară de cei doi, cuplul mai are doi copii, pe Theodora, născută în 2012 şi pe Charlton, născut în 2010. Cântăreţul britanic şi Ayda Field sunt împreună din 2006, iar, patru ani mai târziu, şi-au oficializat relația. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1