Rita Ora și Jennifer Lopez, cu tot ce au mai sexy la vedere

colaj-main-mobil.jpg

Rita Ora, 29 de ani, şi-a petrecut sărbătorile pe un iaht, la soare; Jennifer Lopez, 50 de ani, a ieşit la sala de forţă în ziua de 25 decembrie costumată în spiritul sărbătorilor

Sfânta Zi a Naşterii Domnului scoate ce e mai bun din noi! Starurile americane şi britanice s-au întrecut şi în acest an în urări de bine şi au postat pe conturile lor fotografii extrem de sugestive. Dacă J.Lo şi Rita Ora au preferat să se răsfeţe la soare, Gwyneth Paltrow şi Mariah au luat cu asalt pârtiile de schi.

Jennifer Lopez (50 de ani) nu şi-a întrerupt antrenamentele de la sala de forţă nici în ziua de Crăciun. Diva de 320 de milioane $ i-a lăsat pe gemenii Max şi Emme (11 ani) acasă şi s-a dus îmbrăcată într-un costum roşu să se antreneze în LA.

foto2_4col_110.jpg

Rihanna, 31 de ani, a pozat în bikini şi le-a urat fanilor un Crăciun de vis

Nici Rihanna (31 de ani), care are în conturi 400 de milioane $, nu s-a lăsat mai prejos şi a postat o poză în bikini şi fără sutien însoţită de tradiţionalul ”Merry Christmas”. Rita Ora (29 de ani) a petrecut Crăciunul pe un iaht şi şi-a salutat fanii îmbrăcată sumar.

Mariah Carey (49 de ani) i-a luat pe Moroccan şi Monroe (11 ani) şi pe iubiţelul Brian Tanaka şi s-au dus în Aspen, la schi, la fel ca anul trecut. Când ai 500 de milioane $ în conturi nu te uiţi la bani când vine vorba de sărbători.

foto5_85_70.jpg

Jessica Simpson, 39 de ani, şi soţul Eric Johnson au stat cu Birdie (9 luni), Ace (6 ani) şi Maxwell (7 ani), acasă, lângă brad

Jessica Simpson (39 de ani) şi soţul ei Eric Johnson l-au aşteptat pe Moş acasă, cu Birdie (9 luni), Ace (6 ani) şi Maxwell (7 ani), lângă brad. Cântăreaţa are o avere de 200 de milioane de dolari, dar nu vrea să arunce aiurea cu banii.

foto6_85_80.jpg

Gwyneth Paltrow (47 de ani) şi soţul ei Brad Falchuk (48 de ani) au ieşit la schi

Gwyneth Paltrow (47 de ani) şi soţul ei Brad Falchuk (48 de ani) i-au lăsat pe copiii Apple (15 ani) şi Moses (13 ani) la cabană şi au ieşit pe pârtia de schi la primele ore ale dimineţii zilei de 25 decembrie.

foto7_85_80.jpg

Robert Downey Jr. (54 de ani) a croşetat un pulover aşteptându-l pe Moş

Robert Downey Jr. (54 de ani) a făcut Crăciunul acasă cu soţia Susan (46 de ani), Avri, de 5 ani, şi Exton, de 6 ani. Şi până când a venit Moşul, actorul care are o avere de 300 milioane $ a croşetat un pulover.

Loading...
 
 

Citește și

  • Rita Ora

    Rita Ora (28 de ani) este deja cunoscută pentru aparițiile vestimentare îndrăznețe. Atât pe scenă, cât și pe stradă, blondina se îmbracă în haine provocatoare și îi pasă de „gura lumii”.

  • rita ora club londra decolteu sexy instagram

    Rita Ora (27 de ani) emană sex-appeal prin toţi porii! Măsoară puţin peste 1,65 m, însă Mama Natură a înzestrat-o cu un corp pe care nu ai cum să-l uiţi. Talentata cântăreaţă este conştientă de calităţile ei fizice aşa că nu ratează nicio ocazie să şi le etaleze. Pe covorul roşu, în concerte, videoclipuri sau la petreceri, Rita adoră să fie sexy şi îşi înnebuneşte fanii cu ţinutele deocheate.