Rita Ora, mai senzuală ca niciodată! A pozat goală pe Internet

rita_ora.jpg

rita ora
Rita Ora a pozat din nou aproape goală pe Internet
Foto: Instagram

Rita Ora (26 de ani) este tare mândră de sânii ei și se poate vedea acest lucru din numeroasele selfie-uri super-sexy și foarte îndrăznețe de pe rețelele de socializare. Cântăreața a născocit o nouă modalitate de a promova lenjeria intimă și fiind goală în același timp.

Artista a pozat aproape dezbărcată, promovând un sutienTezenis, format dintr-un șnur care i-a înconjurat saânii, acoperindu-și sfârcurile cu niște simpli plasturi, după cum precizează The Sun. Deși fotografiată și privind spre fereastră, Rita a radiat de senzualitate și pare să se simtă mai bine ca niciodată în propria piele.

rita_2.jpg

rita ora
A pozat într-un sutien aproape imperceptibil
Foto: Instagram

și cum o singură fotografie super-sexy nu era suficientă, frumoasa blondină a mai publicat o imagine pe contul său de Instagram în care apare tot într-o ipostază provocatoare, dar mai îmbrăcată.

rita_1.jpg

rita ora
Rita Ora este foarte mândră de corpul ei
Foto: Instagram
Loading...

Citește și

  • rita ora

    Tot mai multe vedete își petrec vacanța în această perioadă în Insulele Maldive și se întrec în a se fotografia în ipostaze cât mai provocatoare. Recent, Rita Ora (26 de ani) a pozat și ea sexy și din nou a lăsat să se vadă mai mult decât ar fi trebuit.

  • rita ora mel b

    Fanii Ritei Ora (26 de ani) s-au obișnuit cu stilul dezinvolt și exuberant al artistei, lipsită de orice inhibiții când vine vorba să-și expună public părțile intime. Puțini știu însă că i-au fost făcute anumite propuneri indecente chiar de către figuri cunoscute din lumea mondenă americană.

  • Rita Ora nu se teme să îşi arate formele la evenimentele mondene la care participă, însă cea mai recentă ţinută a cântăreţei de 25 de ani i-a lăsat pe toţi cu gura căscată. Rita a purtat o rochie portocalie, mulată, foarte scurtă şi cu multe tăieturi.

  • rita ora

    Cu toții știm cât este Rita Ora (26 de ani) de exuberantă și deloc rușinoasă când vine vorba de ținute provocatoare. Recent, cântăreața s-a pozat alături de câțiva prieteni într-o bluză foarte transparentă care a lăsat să se vadă mai mult decât ar fi trebuit.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1