Rita Ora, cu sfârcurile la vedere într-un costum de baie provocator

main_rita_ora.jpg

rita ora sani sexy plaja
Blondina a stârnit imaginația bărbaților pe o plajă
Foto: Splashnews

Rita Ora (25 de ani) era cât pe ce să își expună sânii în văzul tuturor, pe o plajă din Miami (SUA), în această săptămână. Artista este cunoscută pentru formele ei voluptoase și nu se sfiește să își expună bustul generos în diverse ținute sexy. Focoasa blondină își petrece iarna făcând plajă și bălăcindu-se în apă, alături de prietenii ei.

Cântăreața a fost surprinsă în ipostaze incendiare pe o plajă din Miami. Rita Ora s-a aventurat în apă, într-un costum de baie format dintr-o piesă, care îi scotea în evidență silueta de invidiat.

rita_ora_1.jpg

rita ora sani sexy plaja
Rita Ora a făcut furori în Miami
Foto: Splashnews

 

Bustul generos al blondei a atras privirile tuturor, mai ales că era cât pe ce să își expună sânii din cauza valurilor, care i-au dat bătăi de cap. Ritei Ora nu i-a păsat că toți bărbații au poftit la ea în timp ce se bălăcea și s-a distrat în continuare în apă. Frumoasa artistă este în prezent jurată la X Factor, în Marea Britanie.

rita_ora_2.jpg

rita ora sani sexy plaja
Artista și-a expus formele voluptoase într-un costum de baie sexy
Foto: Splashnews

 

La plajă, artista a venit însoțită de colegul ei de la X Factor, prezentatorul și omul de radio Nick Grimshaw (31 de ani) și de modelul Daisy Lowe (26 de ani), potrivit cotidianului britanic Mirror.

Loading...

Citește și