Rihanna și-a tras iubit influent. Cine este omul de afaceri care a cucerit-o

hepta_2982049.jpg

Iubitul misterios al Rihannei a fost descoperit și, s-ar părea-, cp diva a făcut o alegere foarte bună
foto: hepta

Rihanna (29 de ani) are un nou iubit cu care a fost deja surprinsă sărutându-se, însă nimeni nu știa cine este sau cu ce se ocupă. Ei bine, misterul a fost elucidat. Hassan Jameel este un influent om de afaceri din Arabia Saudită și conduce una dintre cele mai mari firme din lume.

 Noul iubit misterios al celebrei Rihanna se crede a fi un om de afaceri din Arabia Saudită ce provine din una dintre cele mai bogate familii din lume. Diva a fost surprinsă în tandrețuri, într-o piscină, cu un bărbat, în timpul vacanței din Spania. Fanilor nu le-a venit să creadă și au încercat să afle cine este misteriosul care i-a furat inima cântăreței, însă despre el nu se știau prea multe.

assetaccessca0bwoje.jpg

rihanna
Noua cucerire a Rihannei este un influent om de afaceri

 

”Această relație este într-adevăr serioasă. Rihanna i-a spus unui prieten că este indrăgostită până peste cap de el și pare că se înțeleg din priviri. Deja petrec foarte mult timp împreună, departe de ochii curioșilor. Chiar se bucură unul de compania celuilalt”, a declarata o sursă, potrivit The Sun.

assetaccesscal2f9n7-e1498643691348.jpg

rihanna
Aceasta este cea mai serioasă relație de la despărțirea de Drake

 

Frumușelul Hassan este vicepreședintele companiei familiei, Abdul Latif Jameel, una dintre cele mai mari companii din lume. S-ar părea că bărbatul este și un prieten apropiat al supermodelului Naomi Campbell, relație despre care se vorbește că ar fi fost mai multe decât prietenie, cei doi fiind o vreme împreună. 

assetaccesscacbyeq0.jpg

Noul iubit al Rihannei se crede că e fostul iubit al modelului Naomi Campbell
Loading...
 
 

Citește și

  • S-a iubit cu Chris Brown, despre care s-a despărțit în urma unui incident violent, dar și cu artistul Drake, cu care, însă, nu s-a afișat niciodată în ipostaze de cuplu. În afara de acești doi bărbați, însă, Riri nu a mai fost cuplată cu nimeni… cel puțin nu public! Până acum!

  • hepta

    Rihanna (29 de ani) nu pare să fie deloc deranjată de kilogramele în plus, apărute peste noapte, însă fanii sunt. Singura explicație pe care admiratorii vedetei au găsit-o ar fi că, celebra cântăreață care nu are o relație stabilă cu vreun bărbat în prezent, a rămas însărcinată, lucru care nu pare să fie adevărat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1