Rihanna a debutat ca designer la Săptămâna Modei de la New York

rihanna_fenty.jpg

rihanna puma
Rihanna a lansat colecția Fenty Puma by Rihanna în cadrul Fashion Week de la New York
Foto: Getty

Obișnuită să fie în primul rând în timpul prezentărilor de modă ale celor mai cunoscuți designeri sau să poarte ținute făcute special pentru ea, Rihanna a hotărât să încerce și altceva în acest domeniu al modei.

Frumoasa din Barbados a debutat zilele trecute ca designer. Și nu oriunde, ci la Săptămâna Modei de la New York. Colecția Fenty Puma by Rihanna este inspirată din moda străzii din Japonia și conține aproape în exclusivitate piese în alb și negru.

rihanna_surorile_hadid.jpg

rihanna gigi bella hadid
Supermodelele Gigi și Bella Hadid au făcut parte din prezentarea de modă a Rihannei
Foto: Getty

 

Cei de The Associated Press, citați de Billboard, i-au luat un interviu cântăreței. Aceasta le-a povestit chiar înainte de show: “Cred că design-ul face parte din procesul creativ. Îmi place să creez și să-mi exprim toate lucrurile nebunești care îmi trec prin minte prin intermediul unor lucruri pe care oamenii le pot vedea și atinge. Acesta este cel mai bun lucru, să fii capabil să te exprimi. Moda este ceva ce îmi vine natural. Îmi place să o descopăr: toate stilurile diferite, finisajele, materialele, siluetele. Nu este ușor, dar nici nu simt că muncesc.”

rihanna_naomi.jpg

rihanna naomi campbell
Naomi Campbell este una dintre vedetele care au venit să po susțină pe Rihanna
Foto: Getty

 

Multe vedete au fost prezente la show-ul de modă al Rihannei: comediantul Chris Rock, supermodelul  Naomi Campbell, cântăreții Ne-Yo și Pete Wentz, designerul Jeremy Scott și Anna Wintour, readctorul-șef al revistei Vogue.

Loading...
 
 

Citește și

 • rihanna

  Celebritățile se confruntă tot timpul cu fani mult prea insistenți, care vor neapărat să ia contact cu ele. De multe ori, este vorba despre admiratori inofensivi, care vor doar să-și întâlnească idolii, însă uneori, situația se complică.

 • rihanna sani guliver

  Când credeam că le-am văzut pe toate, Rihanna (27 de ani) șochează din nou. După cum ne-a obișnuit, focoasa brunetă nu se sfiește să se îmbrace extravagant și să-și expună diferite părți ale corpului. Dar chiar să ieși pe stradă în cămaşă de noapte, asta e prea de tot!

 • leonardo dicaprio rihanna

  Au format un cuplu acum un an, dar se pare că Leonardo DiCaprio (41 de ani) și Rihanna (27 de ani) au reaprins scânteia dintre ei. Cei doi au fost surprinși de fani în ipostaze intime, într-un club de noapte din Paris. Cei care i-au văzut spun că se „sărutau pasional”. DiCaprio se află în Franța pentru promovarea noului său film, „The Revenant”, iar Rihanna e acolo alături de prietena ei, manechinul Cara Delevingne (23 de ani).

 • Rihanna

  Rihanna preferă să fie provocatoare indiferent de vreme.

 • rihanna goala pusca cada anti

  Rihanna (27 de ani) știe cum să facă valuri! Artista apare goală pușcă într-un videoclip incendiar. Filmulețul pentru promovarea celui de-al optulea album al cântăreței, „Anti”, a făcut deja furori în mediul online. Fanii sunt disperați să pună mână pe noul disc al focoasei brunete, după ce au așteptat trei ani.

 • Rihanna si Lewis Hamilton

  Rihanna şi-a trădat escapada amoroasă cu iubitul! Deşi îşi fereşte relaţia de ochii presei, vedeta a fost surprinsă în vacanţă cu pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton chiar pe meleagurile ei natale, Barbados.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1