Rihanna, cu sânul pe afară la premiera filmului Ocean's 8. Ce rochie ciudată a purtat!

rihanna_main.jpg

Rihannei i-a ieșit un sân aproape complet din rochie, în timpul premierei filmului Ocean's 8
Foto: Getty

Cântăreața Rihanna reușește mereu să uimească prin aparițiile sale, care, din păcate, nu sunt mereu catalogate ca fiind cele mai potrivite. După ce a atras după sine multe comentarii negative în urma ținutei purtate anul acesta la Met Gala, unde s-a „costumat” în Papă, acum, la premiera filmului Ocean's 8, din Londra, celebra artistă s-a afișat cu o rochie destul de neobișnuită, care i-a lăsat la vedere un sân, aproape pe deplin.

Nu se știe momentan dacă ținuta Rihannei a fost special concepută să arate în acest mod, sau dacă artista s-a confruntat cu o defecțiune vestimentară, cert este, însă, că Rihanna și-a afișat nu doar rochia, ci și unul dintre sâni, pe covorul roșu, în cadrul premierei filmului Ocean's 8, un thriller polițist, în care aceasta este protagonistă. În unele dintre pozele făcute de fotografii prezenți la eveniment, Rihanna pozează mândră cu decolteul la vedere, pe când în altele, aceasta a fost fotografiată în timp ce încerca să-și acopere unul dintre sâni, pe care umărul lăsat al rochiei l-a lăsat la vedere.

rihanna_1.jpg

Rihanna, pozând pe covorul roșu, la premiera filmului Ocean's 8. În poza de față cântăreața nu părea deranjată de „defecțiunea vestimentară”
Foto: Getty

Cântăreața, în vârstă de 30 de ani, a purtat o rochie destul de neobișnuită, în stilul ei caracteristic, care semăna, într-o oarecare măsură, cu o folie aurită, în care se împachetează de regulă ciocolata, sau bomboanele ornamentale. Materialul avea un aspect mototolit și nu se mula pe corp, acesta putând fi și motivul pentru care una dintre mâneci a căzut în partea dreaptă, cauzând „problema” cu care s-a confruntat artista, în timp ce era fotografiată. Totuși, Rihanna nu s-a lăsat stânjenită de eveniment și a continuat să zâmbească și să continue să afișeze atitudinea ei „cool”, care o caracterizează. 

rihanna_2.jpg

În poza de față Rihanna își ascundea sânul, lăsat la iveală de rochie
Foto: Getty

 

 

 

loading...
Loading...

Citește și