Rihanna, cu sânii la vedere pe o stradă din Beverlly Hills! Așa s-a dus îmbrăcată la cină

rihanna-hp.jpg

Rihanna
Riri este adepta ținutelor extravagante
Foto: Profimedia
Citeste tot despre: 

Rihanna (33 de ani) este cunoscută pentru ținutele sale provocatoare. Atât pe covorul roșu, cât și în viața de zi cu zi, superba brunetă se îmbracă foarte sexy, iar toate privirile sunt ațintite către ea. Recent, ea a fost surprinsă de fotoreporterii americani pe o stradă din Beverly Hills, California (SUA), orașul unde locuiește.

Rihanna a fost surprinsă într-o ținută super sexy, în timp ce se ducea la o cină, în Beverly Hills. Frumusețea originară din Insula Barbados a fost cât pe ce să sufere o gafă vestimentară, din cauza body-ului transparent care i-a lăsat sânii la vedere.  Într-o ținută complet neagră, Riri a defilat cu o haină neagră de mătase cu temă japoneză Hermès, cu pantaloni de trening negri, iar în picioare a venit cu o pereche de Nike Dunks violet. 

rihanna-2.jpg

Rihanna
Rihanna, într-o ținută extrem de sexy
Foto: Profimedia

 

Evident, Rihanna s-a conformat restricțiilor anti-Covid și a purtat mască, tot neagră, asortată ținutei sale extravagante. Deși era noapte, Riri purta o pereche de ochelari de soare verde neon, probabil pentru a se proteja de flash-urile paparazzilor. 

Loading...
 
 

Citește și