Rihanna, în cizmele lui Barbie. Cum a putut să se îmbrace artista

rihanna_socheaza.jpg

rihanna
Rihanna a purtat cizmele lui Barbie

Rihanna nu se oprește din uimit lumea. Super cântăreaţa, în vârstă de 29 de ani, este considerată un adevărat trendsetter şi tot ce poartă devine un “must have”, dar nu pentru oricine, ci pentru fashionistele mai cuajoase. Totuşi, la ultima sa apariţie, Rihanna a depăşit orice limită, chiar dacă îi este permis aproape orice în materie de fashion.

Rihanna se bucură de simpatia şi admiraţia întregii lumi, fiind unul din artiştii cei mai în vogă al momentului, la nivel mondial. Rihanna mai este cunoscută şi datorită preferinţelor sale în materie de fashion, adoptând ţinute foarte excentrice şi inedited. La ultima sa “întâlnire“ cu paparazzi, Rihanna a purtat un outfit la fel de excentric, însă cizmele au fost ”cireașa de pe tort”. 

rihannaZoom
Rihanna a șocat, din nou, prin preferințele sale în materie de fashion
Foto: captură foto

 

Ținuta sa a fost compusă dintr-o pereche de pantaloni scurți de trening, cu capsele desfăcute într-o parte și un hanorac cu imprimeu, ambele piese fiind albastre. La toate acestea, artista a adăugat o perche de cizme înalte cu vârful ascuțit, de culoare roz, ce îți dau impresia ca i le-ar fi furat lui Barbie. Completând ținuta, Rihanna a purtat deasupra o blană, de culoare albă.

rihannaZoom
Cizmele Rihannei au fost cireașa de pe tort
Foto: Captură foto

 

De curând, Rihanna se bucură de un imens succes. Artista a reușit performanța de a-l depăși pe Michael Jackson în privința numărului de single-uri care au ajuns între primele zece poziții din topul american ”Billboard Hot 100”, cu noul său cântec ”Love on the Brain”.

Vedeta R&B este depășită în acest clasament din toate timpurile doar de trupa The Beatles și de Madonna.

loading...
Loading...

Citește și

  • rihanna

    Ne-am obișnuit cu celebra cântăreață, Rihanna (29 de ani) să o vedem doar în ținute provocatoare și în videoclipurile hiturilor ei, care mai de care mai obraznice, însă cântăreața are mai multe de oferit. Marți seara, artista internațională a fost numită de cei de la Harvard ”Personalitatea umanitară a anului 2017”, anunță elle.com.

  • rihanna

    Rihanna se reinventează. Cântăreața alege să facă orice altceva decât ce ne-a obişnuit de-a lungul timpului, să cânte și să facă spectacol. Se pare că artista s-a cam plictisit de toate acestea și s-a hotărât să-și lanseze propria colecție de machiaj.

  • Nimeni nu-și mai aduce aminte că au fost cândva iubiți. Și asta nu numai pentru că au trecut mulți ani de când s-a încheiat idila lor, ci și pentru că amorezii nu par că au ceva în comun.

  • rihanna donald trump decizie

    Numeroşi artişti, printre care Rihanna, John Legend şi Miley Cyrus, şi-au exprimat, atât în mediul online, cât şi la evenimente care au avut loc sâmbătă în SUA, nemulţumirile faţă de ordinul semnat de Donald Trump vineri.