Rihanna, cea mai bogată cântăreață din lume, potrivit revistei Forbes. Oficial, este miliardară

rihanna-in-lenjerie.jpg

Rihanna
Rihanna a făcut avere din afaceri cu cosmetice și lenjerie de corp

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Rihanna a devenit cea mai bogată cântăreață din lume, potrivit unui top realizat de revista Forbes care mai precizează că vedeta este a doua cea mai bogată femeie din showbiz. Devenită oficial miliardară, starul nu a câștigat bani din muzică cât a câștigat din afacerile sale cu produse cosmetice și lenjerie intimă.

Câți bani are în cont Rihanna

Rihanna a intrat oficial în topul miliardarilor, devenind astfel cea mai bogată cântăreață din lume și a doua cea mai bogată femeie din showbiz, după Oprah Winfrey, care deține o avere de 2,7 miliarde de dolari, potrivit Forbes. 

Artista în vârstă de 33 de ani a are în cont nu mai puțin de 1,7 miliarde de dolari, bani câștigați din afacerile cu lenjerie intimă, cosmetice și din muzică, scrie BBC.

Ce afaceri are Rihanna

Cea mai mare parte a averii sale (1,4 miliarde dolari) a fost dobândită din afacerea Fenty Beauty, unde Rihanna deține 50% din companie. Artista și-a lansat propriul brand de produse cosmetice în anul 2017, din dorința de a face „femeile de pretutindeni să se simtă incluse”. Patru ani mai târziu, compania i-a oferit unul dintre cele mai exclusiviste titluri.

Celelalte 3 miliarde ale artistei provin din compania sa de lenjerie intimă, care are o valoare estimată la 270 de milioane de dolari, și din cariera sa muzicală.

Cealaltă jumătate a brandului de cosmetice este deținută de conglomeratul Louis Vuitton Moët Hennessy (LVMH), condus de Bernard Arnault, care ocupă poziția a doua în topul celor mai bogați oameni din lume, după fondatorul Amazon, Jeff Bezos, scrie Digi24.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5