Regina Letizia a Spaniei şi-a tunat faţa?

gettyimages-501305616.jpg

Regina Letizia a Spaniei a afişat un zâmbet forţat
foto: Getty Images

N-a mai rămas nimic din cea care era supranumită regina europeană. Regina Letizia a Spaniei (43 de ani) a devenit dependentă de operaţiile estetice, iar rezultatele nu sunt tocmai îmbucurătoare.

De-a lungul timpul, Regina Letizia a Spaniei a trecut de mai multe ori pe la cabinetul medical pentru a deveni mai frumoasă. Nu ştim dacă a făcut o obsesie pentru operaţiile estetice sau este vorba doar de preocuparea normală pe care o are pentru a apărea cât mai frumoasă în faţa spaniolilor, cert este că aceasta e total schimbată.

Regina a surprins pe toată lumea după ce a apărut în public cu o nouă faţă, în urma unor tratamente chirurgicale tot mai vizibile.

gettyimages-501305634.jpg

foto: Getty Images

Cu fruntea întinsă, cu obrajii exagerat de rotunzi, un zâmbet îngheţat şi fără nici un rid, aşa a fost surprinsă Regina Letizia, alături de soţul ei, Regele Felipe VI, la întâlnirea cu o fundaţie importantă din Spania, scrie Stylebook.

Comentariile la adresa reginei nu au fost dintre cele mai plăcute, ea fiind pusă la zid că a exagerat cu operaţiile estetice, deşi nu erau necesare.

queen_letizia.jpg

Aşa arăta Regina Letizia înainte de operaţii
FOTO: Arhiva personală
Loading...

Citește și

  • regina letizia noua aparitie ravisanta

    Cea mai frumoasă regină europeană și-a sărbătorit, ieri, ziua de naștere, dar nu în Spania natală, ci în America, acolo unde a efectuat prima ei călătorie oficială, aături de soțul ei, Regele Felipe VI.

  • felipe regina letizia fetele

    Vorbim de o regină atipică, una căreia nu-i pasă de gura lumii atunci când îmbracă fuste mini la evenimente oficiale, când îşi tunde bob părul care ar fi trebuit strâns într-un coc corespunzător sau când merge la festivaluri şi ascultă formaţii de rock alternativ precum The Eels sau The Killers.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1