Incredibil! Regina Angliei, pe jumătate dezbrăcată!

regina_angliei.jpg

regina elisabeta a iia
Regina Elisabeta a II-a (89 de ani) împlinește 63 de ani de domnie
foto: Getty

Miercuri (9 septembrie) se împlinesc nu mai puțin de 63 de ani de monarhie a Reginei Elisabeta a II-a. Cu această ocazie, un artist a vrut să îi aducă un tribut neobișnuit și a realizat o pictură în care aceasta apare dezbrăcată de la brâu în jos.

A stat pe tron cât o viață de om. Regina Elisabeta a II-a împlinește 63 de ani de domnie, mai mult decât orice altă regină sau orice alt rege înaintea ei. Mai mulți cetățeni care au trăit sub monarhia ei îi vor aduce tributuri în acea zi specială, însă artistul Pegasus a vrut să facă ceva cu adevărat deosebit pentru a o sărbători pe Maiestatea Sa.

Regina Elisabeta a II-a, cu fundul gol într-o pictură

regina_angliei_pictura.jpg

regina angliei pictura
Regina Elisabeta a II-a (89 de ani) a fost pictată într-o ipostază în care nimeni nu a văzut-o până acum
foto: Arhiva Personală

 

Artistul de grafitti a expus-o pe Regină în văzul tuturor concetățenilor lui, pe peretele unui bar din nordul Londrei: „Am pictat-o miercurea trecută (2 septembrie, n.r.), cu mult înainte de ziua ce mare. Procesul de design a durat ceva mai mult de două săptămâni, două zile mi-a luat să o desenez, o zi să decupez (șablonul, n.r.) și trei ore să o pictez”, a explicat Pegasus pentru Mashable.

Pentru a realiza „tabloul”, artistul a ales un portret de pe vremea când Regina Elisabeta era tânără cu intenția de a-i onora frumusețea, dar și de a o arăta lumii într-un mod în care ea nu a fost văzută niciodată.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1