Recunoşti blonda? Şi-a sugrumat sânii într-o rochie mult prea strâmtă

dasdf.jpg

claudia schiffer fotomodel versace
Un detaliu i-a stricat blondinei apariţia demnă de laude
foto: Hepta

Supermodelele care au uimit întreaga lume, numite: “Golden Versace” (n. red “Fetele de aur ale lui Versace”), au revenit pe podium, de data aceasta la Săptămâna Modei de la Milano.

Naomi Campbell, Cindy Crawford, Helena Christensen, Claudia Schiffer și Carla Bruni au defilat pentru Donatella Versace într-un show în memoria lui Gianni Versace.

hepta_3112707.jpg

claudia fotomodel vacanta italia sexy
Claudia a ales o rochie mult prea strâmtă
foto: Hepta
 

Cele cinci frumuseţi au strălucit la propriu în rochiile aurii şi au întors toate privirile. Dacă de obicei este o prezenţă impecabilă şi cu mult stil pe covorul roşu, de data aceasta un detaliu i-a stricat Claudiei Schiffer apariţia demnă de laude. Blonda a purtat o rochie extrem de strâmbă, care îi scotea în evidenţă până şi coastele, iar sânii păreau sugrumaţi.

hepta_3112712.jpg

claudia schiffer fotomodel versace
foto: Hepta

 

Deşi s-a retras din lumina reflectoarelor în anul 2003, Claudia îşi păstrează intact trupul care a făcut-o celebră printr-o alimentaţie sănătoasă, mai puţină carne şi mai multe legume şi fructe, şi exerciţii fizice. Este căsătorită din 2002 cu producătorul britanic de film Matthew Vaughn (46 de ani). Ei au împreună trei copii, Caspar Matthew (14 ani), Clementine (12 ani) şi Cosima Violet, care împlineşte 7 ani la 14 mai.

hepta_3114455.jpg

claudia schiffer fotomodel versace
Donatella Versace şi cele cinci "Golden Versace"
foto: Instagram

 

Cariera ei prodigioasă în lumea modei i-a adus o avere de 120 milioane $. Fotomodelul locuieşte împreună cu întreaga familie la Londra, însă mai are case la New York, Paris, Monaco şi pe Insula Mallorca.

Claudia Schiffer a fost descoperită de Michel Levaton, şeful agenţiei de modele Metropolitan,  pe când avea doar 17 ani, în timp ce dansa într-o discotecă din Düsseldorf. La acea vreme, ei nici nu îi trecea prin cap să devină manechin. Voia să studieze Dreptul pentru a lucra la firma de avocatură a tatălui său.

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1