Reacția lui Beyonce când a văzut că sângerează în timpul unui concert

beyonce_1.jpg

beyonce
Beyonce a avut un mic accident care a făcut-o să sângereze în timpul unui concert
Foto: Getty

Beyonce (35 de ani) și-a uimit fanii în timpul unui concert și nu doar datorită ținutei sale provocatoare. Cântăreața a dat dovadă de rezistență și devotament față de fanii săi atunci când, deși unul dintre cerceii săi uriași i-a căzut, lăsându-i urechea sângerândă, a continuat să cânte.

În timp ce alte vedete probabil ar fi întrerupt imediat reprezentația și s-ar fi retras în spatele scenei pentru a primi îngrijiri medicale, Beyonce nu a făcut decât să-și ducă mâna la ureche pentru a constata dacă sângerează, informează The Sun.

beyonce.jpg

beyonce
Beyonce a continuat să cânte, chiar dacă urechea sa sângera
Foto: captură foto/Youtube

Deși a avut mai mult ca sigur ceva dureri, ea a continuat să cânte fără să schițeze vreun gest neobișnuit. Fanii speculează că cercelul s-a smuls din ureche din cauza părului său foarte lung, împletit în coadă, care s-ar fi agățat de accesoriu atunci când s-a mișcat. Indiferent de motiv, cântăreața a avut o reprezentație splendidă pe scenă.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...

Citește și

  • Beyonce videoclip nou

    Beyonce este cu siguranță una dintre cele mai bine cotate artiste în momentul de față, dar și una dintre cele mai influente femei din lume. Este invidiată pentru talentul său și pentru munca pe care o depune în fiecare show, pentru creativitate, pentru spiritul care o face o femeie de afaceri desăvârșită, pentru familia sa și pentru multe altele.

  • beyonce mtv vma rochie castigatori

    Cântăreața a oferit un recital-surpriză pentru gala MTV Video Music Awards 2016, duminică seară (28 august). Ca întotdeauna, Beyoncé (34 de ani) a furat privirile tuturor încă de când a pășit pe covorul roșu. Artista a renunțat la lenjerie intimă, iar ținuta ei a fost printre cele mai lăudate de criticii vestimentari.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1