Reacția lui Adele la speculațiile că se iubește cu rapperul Skepta

Adele Skepta

Adele și Skepta au fost prieteni
Skepta spune că Adele îi scria mereu și îl controla
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Reacția lui Adele la speculațiile că se iubește cu rapperul Skepta a șocat pe toată lumea. La scurt timp după ce toată lumea dădea ca sigură legătura lor, cântăreața a negat totul.

Reacția cântăreței Adele (în vârstă de 31 de ani) la speculațiile că se iubește cu rapperul Skepta (37 de ani) a venit la scurt timp după ce s-a scris că sigur s-au ”lipit”. Diva, care a reușit să slăbească spectaculos, 70 de kilograme, și arată perfect, susține că este singură. Ea a ținut să sublinieze că se concentrează pe cariera profesională și să se bucure de prieteni. Revista ”People” a scris că între Adele și Skepta s-a creat o relație specială. Însă ea a respins această știre. Skepta, care a lansat până acum cinci albume, a vorbit despre prietenia sa cu Adele din 2016. ”Îmi trimitea mesaje tot timpul și mă controla”, a spus el. Adele zice însă că acum e singură cu pisicile ei.
Ce decizie a luat Adele după divorţ. Ce fel de iubit își dorește

Adele a slăbit 19 kg după ce a renunţat complet la un aliment

Adele chiar nu are noroc în amor!

 

.După ce anul trecut a divorțat de soț, ea nu a reușit să stabilească o relație serioasă cu rapperul Skepta. Adele a dat divorț de soțul ei, Simon Konecki (46 de ani), anul trecut, în septembrie. Ea s-a înţeles cu fostul partener să împartă custodia fiului lor, Angelo, care are vârsta de 6 ani. “L-au crescut pe Angelo cu dragoste, căldură şi respect adevărat unul pentru altul. Ea este foarte fericită să fie mamă şi să cânte”, a spus o sursă. Simon şi Adele şi-au început relaţia în 2011 şi în 2012 a venit pe lume fiul lor. S-au căsătorit în 2016, în luna mai, potrivit datelor din dosarul de divorţ, care au fost obţinute de ziarul britanic “Daily Mail”. Cuplul a ales să divorţeze în California. Reacția lui Adele la speculațiile că se iubește cu rapperul Skepta a pus punct zvonurilor.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1