Răspunsul genial al unui model, întrebată de ce nu-și decolorează pielea

nyakim_3.jpg

fotomodel culoare nyakim
Nyakim a devenit un fotomodel de culoare celebru datorită fotografiilor sale incendiare
Foto: Instagram

Ea este Nyakim Gatwech (24 de ani), supranumită „Regina Întunericului” datorită pigmentului pielii foarte intens. Ea este un fotomodel sud-sudanez și a devenit virală datorită fotografiile incendiare de pe rețelele de socializare.

Nyakim a devenit celebră tocmai datorită culorii pielii sale și este aprciată pentru încrederea de sine și personalității puternice care au ajutat-o să depășească prejudecățile celor din jur. Ea este mândră de culoarea tenului său și își delectează admiratorii de pe Internet cu diverse imagini în care apare în ipostaze provocatoare. „Tenul meu ciocolatiu este elegant. Este ceea ce reprezint: o națiune de războinici”, adaugă Nyakim în descrierea fotografiilor.

nyakim_4.jpg

fotomodel culoare nyakim
Nyakim este mândră de culoarea intensă a pielii sale
Foto: Instagram

Din păcate, nu toată lumea știe să-i aprecieze unicitatea. Nyakim, care locuiește în Minneapolis (Minnesota, Statele Unite), a povestit o întâmplare destul de comică pe care a avut-o cu un șofer Uber, care a întrebat-o dacă ar vrea să-și decoloreze pielea:

fotomodel culoare nyakim

„Am fost întrebată de șoferul de la Uber:«Nu o lua personal, dar dacă ți s-ar da zece mii de dolari, ți-ai depigmenta pielea?». Am râs atât de tare, că nici n-am putut să-i răspund imediat. Atunci, el a înțeles că înseamnă «Nu». Normal că era un «Nu». De ce aș vrea să-mi decolorez melanina cu care m-a binecuvântat Dumnezeu?”, a povestit ea, potrivit Indy100.

nyakim_5.jpg

fotomodel culoare nyakim
Ea vede în culoarea pielii sale o binecuvântare de la Dumnezeu
Foto: Instagram

Nyakim a mărturisit că șoferul a fost uimit de faptul că ea vede culoarea pielii sale ca pe o binecuvântare. „E frumos să fii negru. Este o culoare a puterii și mândriei. Voi spune asta tare. Nu am de ce să mă ascund”, a precizat ea, foarte încrezătoare.

 

Loading...

Citește și