Rapperul Maître Gims vine în România şi promite un show de neuitat

maitre-gims.jpg

maitre gims rapper francez pe scena
Maître Gims va face show la Arenele Romane
foto: Hepta

În 22 iunie, Arenele Romane se transformă în cel mai mare club în aer liber din București. Cel care va încinge atmosfera este nimeni altul decât Maître Gims, rapperul care a înnebunit planeta cu piesa “Mi Gna”.

După succesul pe care l-a înregistrat cu piesele “Bella” şi “J’me tire”, Maître Gims a dat lovitura anul acesta cu hitul “Mi Gna” (n.r Nu pleca). Este în topul celor mai difuzate piese de la radio, iar videoclipul are peste 123 de milioane de vizualizări pe Youtube. Maître Gims are peste 1,6 milioane de urmăritori pe Instagram şi aproape 7 milioane de fani pe Facebook.

Artistul de 32 de ani vine la Bucureşti în 22 iunie şi promite un show de neuitat. Biletele se găsesc în reţeaua Eventim şi costă 119 lei.

În deschidere vor cânta Vescan şi invitaţii săi, dar şi Julie Mayaya, câștigătoarea trofeului ”Vocea României” în 2012.

După concertul lui Maître Gims, distracția continuă cu o petrecere la care vor pune muzică cei mai iubiți DJ din România: Adrian Eftimie, Optick și Rosario Internullo. Intrarea este liberă la after party, adică începând cu miezul nopții.

Ascultă aici hitul "Mi Gna"

loading...
Loading...

Citește și

  • trupa scorpions pe scena concert

    Va fi o vară explozivă şi vom avea parte de multă muzică live. Rockerii de la Scorpions, rapperul Maître Gims şi columbianul Maluma sunt doar câţiva dintre artiştii care vor urca pe marile scene din Capitală să-şi încânte fanii. Click! îţi spune când, unde şi cât te costă să-ţi vezi preferaţii.

  • Formatiile care vor urca pe scena in deschiderea concertelor Nick Cave & The Bad Seed si Arcade Fire sunt NoruNegru, Firma, The Speakers, Greetings Sugar si sarbii de la Repetitor. In ambele zile, atmosfera dintre prestatiile live ale trupelor romanesti va fi sustinuta cu muzica rock de catre DJ Hefe de la Coma.

  • Smiley s-a autodepăşit în această seară şi, pentru al patrulea an consecutiv, a umplut Arenele Romane din București. 6.000 de persoane de toate vârstele s-au distrat împreună cu solistul, care a avut grijă să-i răsfețe pe copii încă de la intrare, cu înghețată, ciocolată și cadouri.

  • Cei mai mari comedianți din țară urcă pe aceeași scenă la Arenele Romane, pe 7 şi 8 iunie, în cea mai inteligentă confruntare de umor pe care ai văzut-o: Stand Up Olympics. Nu e o întrecere între cei de pe scenă, e o combinație explozivă de povești spuse cu garda jos din viețile comedianților, din lucrurile care le-au adus bătăi de cap sau bucurii, dar și din întâmplările societății actuale, din viaţa de zi cu zi.