Rambo, Terminator şi Luptătorul au fost trimişi la pensie

Citeste tot despre: 

Celebri, dar scoşi la pensie! Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger şi Mickey Rourke îşi iau adio de la marele ecran. Toţi trei se simt trimişi la pensie de “boşii” de la Hollywood.

Sylvester Stallone (63 de ani), alias Rambo, a fost primul care a tras semnalul de alarmă că "boşii" filmului nu-l mai bagă în seamă.

Citeşte şi:

Stallone are armată de femei

Sylvester Stallone, prins cu minore pe scaunul din faţă

Stallone şi-a remodelat faţa pentru a părea mai tânăr

Şi pentru că nici nu-i trece prin gând să ajungă să joace roluri fără importanţă, de bătrânel, Stallone preferă să iasă la pensie. El a dezvăluit că şi alţi colegi ai săi sunt împinşi să se retragă.

În aceeaşi situaţie se află legendele filmului Arnold Schwarzenegger, alias Terminatorul, şi Mickey Rourke, bine cunoscut pentru rolul din "Luptătorul". Rambo se plânge că "boşii" de la Hollywood fac filme "prea sofisticate", cu prea multe efecte speciale, care plictisesc publicul.

Citeşte mai multe despre Terminator:

Arnold a ajuns rău: are sâni de femeie şi nevastă infractoare

Terminator vs. Top Gun. Arnold şi Tom au ieşit cu motocicletele la plimbare

Schwarzenegger către un parlamentar: «I fuck you»

Ca şi colegii săi, Schwarzenegger şi Rourke, preferă genul de filme care se făceau în 1980. Ei sunt convinşi că publicul ar dori de asemenea filme realiste, cum erau acelea.

Având în vedere că realizatorii nu se gândesc să renunţe la filmele "prea sofisticate" de astăzi, marile staruri îşi consideră carierele încheiate.

Află mai multe despre Rourke:

Mickey Rourke: «La Hollywood e plin de mediocri»

Mickey Rourke:«Am făcut sex cu 14 femei într-o singură noapte»

Uite cine l-a cuminţit pe Mickey Rourke

"«Boşii» de la Hollywood fac filme prea sofisticate, cu prea multe efecte speciale, care plictisesc publicul", Sylvester Stallone


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1