Pufoşenia asta e cel mai căutat câine din lume. O milionară celebră dă 10.000 $ cui îl găseşte

catel_pomeranian.jpg

paris hilton, pomeranian, chucky
Pomeranianul Chucky dat în urmărie mondială, pe Instagram
foto Instagram

Îl cheamă Chucky şi este din rasa Pomeranian. Stăpâna lui este disperată după ce căţeluşul i-a dispărut ziua în amiaza mare, din plină stradă. A luat legătura cu Paris Hilton, 36 de ani, care are o armată de 35 de dulăi şi o avere de peste 100 de milioane de dolari şi milionara a luat atitudine. Oferă recompensă găsitorului. Are de unde pentru că anul trecut a demarat o afacere de peste trei miliarde de dolari

„Vă rog, ajutaţi-ne!” Aşa sună postarea răsfăţatei moştenitoare a imperiului hotelier, iar 8,1 milioane de admiratori de-ai ei de pe Instagram au intrat în priză. Şi asta pentru că recent logodita milionară oferă o recompensă record pentru pufoşenia care răspunde la numele de Chucky.

hilton_instagram.jpg

paris hilton, pomeranian, chucky
Paris Hilton se declară o mare iubitoare a căţeilor
foto Instagram

Dă 10.000 de dolari celui care dă detalii despre hoaţa care l-a cules de pe jos pe Chucky şi s-a făcut nevăzută. Incidentul a avut loc din câte se pare în Los Angeles. „Vă rog ajutaţi-mă să găsesc căţelul prietenei mele @rayniromitowilliams care a fost furat chiar din faţa casei sale”, a scris Paris şi a postat o fotografie cu momentul furtului. Paris a punctat că oferă o recompensă de 10.000 de dolari pe loc fără să pună întrebări suplimentare celui care îi dă relaţii care duc la recuperarea căţelului.

hoata.jpg

paris hilton, pomeranian, chucky
Imaginile cu hoaţa căţelului au fost urmărite de 8,1 milioane de oameni din întreaga lume
foto Instagram

Pe Instagram s-a declanşat o adevărată muncă de detectivi după anunţul dat de Paris, luni. S-a format un grup #HelpFindChooChoo la care au aderat zeci de oameni binevoitori. Paris s-a lăudat la finele anului trecut cu investiţiile pe care le-a făcut în Los Angeles la vila căţeilor care a costat iniţial peste 150.000 de dolari, iar renovările ulterioare au fost de peste 400.000 de dolari. Hilton creşte pe proprietatea ei 35 de căţeluşi din rasele chihuahua, shi tzu, pomeranian şi Teacup Yorkies. Paris s-a logodit acum două săptămâni cu tinerelul Chris Zylka, în timpul vacanţei lor din staţiunea de schi Aspen.

loading...
Loading...

Citește și

  • paris hilton fara chiloti

    Paris Hilton (34 de ani) nu este deloc pudică. A demonstrat-o în ultima ședință foto în care a pozat fără lenjerie intimă, cu fundul la vedere. Blondina a făcut furori cu aceste fotografii extreme de sexy, în care și-a dezgolit complet trupul, spre bucuria fanilor ei înfocați. Moștenitoarea imperiului Hilton este obișnuită cu imaginea controversată care a propulsat-o pe culmile succesului și nu se sfiește să se dezbrace în fața camerelor de fotografiat.

  • Paris Hilton

    Moştenitoarea lanţului de hoteluri Hilton, Paris Hilton (36 de ani) ştie să facă bani şi singură! Nu are nevoie să aştepte să-şi primească moştenirea de la celebra ei familie.