Pronostic-şoc de la medici după ce fiica lui Whitney Houston s-a trezit din comă VIDEO

bobbi_kristina_brown.jpg

Bobbi Kristina Brown coma leziuni
Bobbi Kristina a fost spitalizată de urgenţă în ianuarie 2015 după ce a fost găsită fără semne vitale în cadă
foto: Getty

Fiica lui Whitney Houston şi a lui Bobby Brown se află într-o stare stabilă, dar veştile bune se opresc aici. Pronosticul medical pentru Bobbi Kristina Brown, intrată în comă în urmă cu câteva luni, este incert, a declarat luni avocatul rapperului.

"Astăzi pot să vă spun, Bobbi s-a trezit. Acum mă priveşte", a declarat rapperul Bobby Brown în timpul unui concert pe care l-a susţinut în weekend la Verizon Theatre din Grand Prairie, un oraş din statul american Texas, informează Reuters.

Bobby Brown se afla "într-o stare emoțională", spune soția lui

O înregistrare video cu această declaraţie a cântăreţului a fost publicată pe site-ul TMZ.com. La sfârşitul concertului său, Bobbi Brown a adăugat: "Mulţumesc tuturor care au sprijinit-o pe Bobbi Kristina. Dumnezeu a auzit rugăciunile voastre".

Însă pronosticul medical al fiicei sale în vârstă de 22 de ani rămâne incert, a precizat luni avocatul artistului, Christopher Brown. "Medicii au spus că ea (Bobbi Kristina, n.r.) va avea o viaţă lungă. Cu toate acestea, Bobbi Kristina începe în aceste zile un proces de reabilitare, iar calitatea vieţii sale nu va putea fi cunoscută în următorii ani", a adăugat acelaşi avocat, scrie Mediafax. Soţia rapperului Bobby Brown, Alicia Etheredge-Brown, a spus că soţul ei se afla "într-o stare emoţională" atunci când a făcut acea declaraţie, în timpul show-ului pe care l-a susţinut sâmbătă seară. "Este încurajat de micii paşi spre recuperare pe care Bobbi Kristina i-a făcut de când a fost spitalizată. A ieşit de la terapie intensivă, a deschis ochii şi a început un proces de reabilitare care va fi îndelungat şi dificil", a declarat Alicia Etheredge-Brown. Site-ul TMZ.com citează la rândul său un mesaj publicat pe Facebook de sora lui Bobby Brown, Tina, care a dezvăluit faptul că fiica rapperului "s-a trezit şi nu mai este conectată la sistemele de menţinere a funcţiilor vitale".

Bunica lui Bobbi Kristina infirmă declarația tatălui

Acelaşi site, dar şi postul CNN, au citat ulterior mai multe surse care au spus că acele declaraţii care au sugerat faptul că starea neurologică a lui Bobbi Kristina s-ar fi ameliorat nu sunt adevărate. Sursele respective provin din familia Houston, iar TMZ afirmă că Bobbi Kristina ar fi în continuare conectată la sistemele de menţinere a funcţiilor vitale. La rândul ei, mama cântăreţei Whitney Houston, Cissy Houston, a decis să pună capăt speculaţiilor despre starea de sănătate a nepoatei sale şi a spus că Bobbi Kristina a suferit leziuni cerebrale ireversibile, în urma incidentului petrecut în ianuarie, când a fost descoperită în stare de inconştienţă, în cada din vila ei din Georgia.

Cissy Houston a dezvăluit pentru TMZ.com că nepoata ei nu reacţionează la stimulii externi, deoarece a suferit leziuni cerebrale globale.

"Întâlnirea cu medicii şi înţelegerea faptului că ea va putea să trăiască toată viaţa în această stare m-au întristat profund", a declarat Cissy Houston. Declaraţia ei contrazice astfel dezvăluirea făcută de Bobby Brown weekendul trecut, atunci când le-a spus spectatorilor prezenţi la un concert al său că Bobbi Kristina este conştientă, scrie people.com. "Tocmai m-am întors de la spital, am vizitat-o pe nepoata mea Bobbi Kristina. Ea nu se mai află în comă indusă, dar medicii i-au făcut o traheotomie şi, potrivit explicaţiilor lor, ea a suferit leziuni cerebrale globale şi ireversibile şi este în continuare în stare de inconştienţă", a adăugat Cissy Houston. "În acest stadiu, putem doar să ne încredinţăm în grija Domnului şi să ne rugăm pentru un miracol. Păstraţi-ne în rugăciunile voastre", a adăugat mama cântăreţei Whitney Houston.

Bobbi Kristina Brown, în vârstă de 22 de ani, a fost transferată, în martie, de la Emory University Hospital din Atlanta, unde a fost internată la sfârşitul lunii ianuarie, într-un centru de reabilitare care se află în acelaşi oraş american. Ea a fost plasată în comă indusă încă din 31 ianuarie, întrucât medicii au dorit să reducă riscul de declanşare a unor inflamaţii la nivel cerebral. Bobbi Kristina, fiica regretatei cântăreţe americane Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown, a fost spitalizată de urgenţă la momentul respectiv, după ce iubitul ei, Nick Gordon, a descoperit-o fără semne vitale în cada din sala de baie a reşedinţei lor din Roswell, un oraş din statul american Georgia.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1