Probleme cu sonorizarea la Grammy 2016! Adele, furioasă după prestație

adele_grammy_2016.jpg

adele grammy 2016
Adele (27 de ani)
foto: Getty

Decernarea premiilor Grammy 2016 a avut loc luni noapte (15 februarie), în Los Angeles, California, Statele Unite ale Americii. Mai mulți artiști de peste ocean au fost recompensați pentru carierele lor înfloritoare, iar câțiva dintre ei chiar au urcat pe scenă și au cântat live în fața publicului.

Evenimentul a avut loc la Staples Center, unde se pare că organizatorii nu au reușit să pună la punct sonorizarea. Mai multe staruri au avut probleme cu microfoanele și cu celelalte sisteme audio în timpul prestațiilor live. Printre acestea se află și Adele, al cărei moment pe scenă a fost mult așteptat.

Exact când artista se pregătea să îi uimească pe toți cu calitățile ei vocale, a avut parte de o mare dezamăgire. Sonorizarea a făcut să pară că Adele cânta fals, lucru pe care aceasta l-a observat imediat, însă nu s-a oprit în niciun moment din cântat, potrivit dailymail.co.uk.

S-a întors nervoasă în public

adele_grammy_2016_simon_konecki.jpg

adele grammy 2016
După prestația live, Adele (27 de ani) s-a întors furioasă la locul ei
foto: grammy.com

 

Totuși, când a venit momentul să se întoarcă la locul ei, furia și dezamăgirea se puteau citi pe chipul artistei. Aceasta s-a așezat lângă partenerul ei, Simon Konecki, căruia s-a plâns de problemele întâmpinate pe scenă. Imediat, Adele și-a deschis telefonul pentru a vedea reacțiile celor prezenți la eveniment. Chiar dacă sonorizarea a fost defectuasă, atât colegii de breaslă, cât și fanii, au apărat-o pe cântăreață.

Ascultă prestația lui Adele la Grammy 2016

Click aici pentru lista completă a câștigătorilor la Grammy 2016

Loading...
 
 

Citește și

  • "Privind de cealaltă parte a baricadei, vreau să mărturisesc că nu am reușit să trec peste sentimentul de vină, pentru că mi-am lăsat copilul departe de mine ca să scriu acest album". Cântăreața Adele (27 de ani) a fost intervievată de jurnalistii publicației USA Today și a făcut o serie de mărturisiri emoționante.

  • Cea de-a 58-a ediție a premiilor Grammy se apropie cu pași repezi, astfel că au apărut deja nominalizările pentru premiile care vor fi decernate anul viitor, pe 15 februarie, în Los Angeles.

  • Jada Pinkett și Will Smith

    Ieri seara, în mijlocul Las Vegas-ului, o mare petrecere se dezlănțuia, pe ritmurile incitante ale muzicii latino, unde vedetele și-au scos din dressing cele mai sexy și mai provocatoare ținute de seară.

  • adele tunsoare noua look diferit

    Pe lângă faptul că are mare succes acum, odată cu single-ul “Hello”, a și slăbit și se simte și mai bine ca oricând. Dovadă stă și noul ei look, care-a stârnit valuri de admirație în rândul fanilor, care au acum o nouă obsesie: bobul Adele.