Proaspăt divorţat, Cuba Gooding Jr. a ieşit la agăţat! Uite ce blondă sexy „vrăjeşte” la plajă

cuba_gooding_jr_blonda_miami.jpg

cuba gooding jr blonda miami
Actorul în vârstă de 50 de ani a flirtat cu o blondă pe plaja din Miami
foto: Profimedia
Citeste tot despre: 

Cuba Gooding Jr. a divorţat în ianuarie 2017, după 22 de ani de căsnicie. De atunci şi până zilele trecute a fost văzut în compania a nenumărate femei, fără a avea vreo relaţie serioasă cu vreuna. Sâmbătă, actorul în vârstă de 50 de ani a fost văzut flirtând cu o jună blondă care îi aţâţa interesul fluturându-i sub nas fundul ei sexy. Cuba Gooding Jr. bea un vin roze şi se bronzează pe un şezlong, în Miami, SUA.

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe actele de divorţ, că actorul Cuba Gooding Jr. în vârstă de 50 de ani a şi dat iama în reprezentantele sexului frumos. El a fost surprins, sâmbătă, pe plaja din Miami în compania unei blonde misterioase, care avea în jur de 30 de ani. Cu un pahar de vin roze în mână şi cu telefonul mobil în cealaltă, Cuba a glumit ore în şir cu blonda venită la plajă împreună cu o prietenă. Starul american profită de zilele libere pe care le are după ce i s-a încheiat stagiunea de pe Broadway, unde interpreta rolul lui Billy Flynn din „Chicago”. Divorţat după 22 de ani de căsnicie, Cuba Gooding părea să fie în elementul său printre tinerele care îl copleşeau cu atenţia. Blonda a avut grijă ca starul să îi admire pedichiura şi linia fundului în chiloţii care ofereau o privelişte generoasă.

cuba_gooding_jr_plaja_miami.jpg

cuba gooding jr blonda miami
Cei doi porumbei au venit împreună la plajă
foto: Profimedia

Citeşte şi:

Dezvăluire bombă! Cuba Gooding Jr: „Oscarul mi-a distrus cariera”

Cuba Gooding Jr. divorteaza după 20 de ani de căsnicie

Conform apropiaţilor, Cuba Gooding Jr. avenit la Miami pentru a participa la expoziţiile organizate cu prilejul evenimentului Art Basel, din Miami. Şi pentru că vedetele de la Hollywood au parte de un tratament special când ajung în Miami, sâmbătă seara, Cuba a ajuns la petrecerea organizată la Conacul Versace, din Miami. Cuba Gooding Jr. a divorţat de soţia lui Sara Kapfer în ianuarie 2017. Cei doi au doi băieţi împreună, pe Spencer, 23 în vârstă de ani şi pe Mason, în vârstă de 21 de ani şi o fată pe nume Piper, de 11 ani. Divorţul dintre cei doi a venit la doi ani după ce au decis să locuiască separat. Ei se iubeau încă din timpul liceului.

Loading...

Citește și