Prințul Playboy a murit la 38 de ani. Fiul sultanului din Brunei organiza petreceri luxoase cu vedete

printul-azim.jpg

printul azim fericit
Prințul Azim nu a mai fost văzut în public în ultimii ani, cât s-a luptat cu boala
foto: Getty Images
Citeste tot despre: 

Prințul Azim, al șaselea copil al sultanului din Brunei și al patrulea în ordinea succesiunii la tron, a murit sâmbătă, la vârsta de 38 de ani. Prințul Playboy, cum era supranumit Azim, a murit după o suferință îndelungată, cauzată de lupta cu o boală incurabilă.

Prințul Azim a murit sâmbătă și a fost înmormântat în aceeași zi, conform tradiției islamice. Sultanul a decretat șapte zile de doliu în Brunei (mic stat situat în nordul insulei Borneo, pe coasta Mării Chinei de Sud, din Asia de Sud Est), pe parcursul cărora petrecerile sunt interzise.

Singurele informații despre moartea fiului sultanului, oferite de presa oficială din Brunei, fac referire la un tratament de lungă durată pentru o afecțiune gravă.

Citește și:

Au averi aşa de mari, încât îşi permit orice! Ei se plimbă în caleaşcă şi pe scară de aur

Prințul Azim, petreceri luxoase cu Naomi Campbell și Scarlett Johansson

Educat la Londra, mare iubitor de petreceri și putred de bogat, cu o avere estimată la 5 miliarde de dolari, Azim era, în mod firesc, un magnet pentru vedete. Pamela Anderson, Joan Collins, Naomi Campbell și chiar regretatul Michael Jackson au fost fotografiați în compania lui Azim. De asemenea, actrițele Misha Barton și Scarlett Johansson s-au numărat printre prietenii apropiați ai prințului.

printul-azim-naomi-campbell.jpg

printul azim si naomi campbell
Prințul Azim alături de supermodelul Naomi Campbell
foto: Getty Images

 

Azim a organizat, de asemenea, petreceri frecventate de numeroși avocați ai drepturilor comunității gay, printre care Caitlyn Jenner și Mariah Carey. În mod evident un suporter al comunității LGTB, Azim nu a discutat însă niciodată deschis despre orientarea sa sexuală.

printul-azim-mariah-carey.jpg

printul azim si mariah carey
Prințul Azim alături de Mariah Carey
foto: Getty Images
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1