Prinţul George a primit în dar o pajişte în România

Citeste tot despre: 

Sărbătoare mare! Prinţul George a fost botezat ieri, în cadrul unei ceremonii private la Palatul Saint James. Cu această ocazie, micuţul a primit din partea contelui Tibor Kálnoky, din Covasna, o pajişte de pe Valea Zălanului.

Mai întâi a fost nunta regală, apoi naşterea viitorului rege al Marii Britanii. Familia regală a fost din nou în sărbătoare. Prinţul George Alexander Louis de Cambridge, născut la 22 iulie, a fost creştinat ieri, la Londra, în cadrul unei ceremonii private. Începând cu ora 17.00 (ora României), întreaga naţiune şi-a îndreptat privirile către Palatul Saint James, unde a avut loc botezul.

Micul prinţ a fost botezat de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, cu apă din râul Iordan, într-un vas din argint decorat cu nuferi.

Bunicul micuţului prinţ e fascinat de evadările în natură în timpul vacanţelor petrecute în judeţul Covasna (Fotografii: mediafax / afp / click!)

CLIIMA20131023_0101_1.jpg

Botezul Prinţului George

Părinţii micuţului George, prinţul William (31 de ani) şi ducesa Catherine de Cambridge (31 de ani), au ales şapte naşi pentru fiul lor. Cu această ocazie, cel de-al treilea moştenitor la tron a primit din partea contelui Tibor Kálnoky (47 de ani) un câmp de pe Valea Zălanului, judeţul Covasna, unde prinţul Charles deţine mai multe proprietăţi.

„O floare poate fi cel mai frumos cadou, dar familia regală a dorit ca aceasta să nu se ofilească, astfel că am decis să-i dăruiesc prinţului George un mic câmp cu flori sălbatice. Florile sălbatice sunt fragile, la fel ca bebeluşii", a adăugat contele care, ieri, se afla la proprietatea sa situată în judeţul Covasna.

Click! Spune

George Alexander Louis de Cambridge s-a născut la 22 iulie şi este primul copil al ducesei Kate Middleton şi al prinţului William.  El e al treilea în linia de succesiune la tron, după bunicul Charles și tatăl său.

Contele Tibor Kálnoky s-a născut în Germania

CLIIMA20131023_0103_1.jpg

Contele Tibor Kálnoky s-a născut în Germania


Născut în 1966 în Germania, contele Tibor Kálnoky, baron de Köröspatak, a ajuns în Transilvania abia în 1997. Prieten cu prinţul Charles, contele administrează două proprietăţi ale acestuia din România.

CLIIMA20131023_0102_1.jpg

Botezul Prinţului George

Loading...