Prințul Charles, complimentat de superba Naomi Campbell!

naomi-campbell-print-charles-complimente.jpg

naomi campbell si printul charles s-au întâlnit la o receptie in Nigeria
Prințul Charles a fost complimentat de superba Naomi Campbell
foto: profimedia

Moştenitorul tronului britanic a încheiat cu succes turneul de o săptămână pe continentul african şi s-a întors acasă pentru a-şi serba ziua de naştere. Prinţul Charles a primit şi un cadou în avans, fiind complimentat de superba Naomi Campbell pentru felul în care arată.

Prinţul Charles va împlini 70 de ani în 14 noiembrie şi a primit deja un cadou de la superba Naomi Campbell, pe care a întâlnit-o la o recepţie în Nigeria. Supermodelul l-a complimentat pe Charles spunându-i că nu-şi arată vârsta.

regina_elizabeth_printul_charles.jpg

printul charles regina elisabeta a II-a
Gurile rele spun că Prinţul Charles va fi uns rege în locul mamei sale, în anul 2021
Foto: Guliver / Gettyimages

Prințul Charles, complimentat de superba Naomi Campbell

Charles şi Naomi Campbell s-au întâlnit la o recepţie în Nigeria, iar supermodelul a profitat de ocazie pentru a-i face o urare în avans. Naomi Campbell (48 de ani) i-a urat “la mulţi ani” moştenitorului tronului britanic şi i-a spus că nu-şi arată vârsta. Cei doi au râs cu poftă şi s-au îmbrăţişat, în timp ce fotografii au imortalizat momentul.

naomi_campbell_print-charles-nigeria.jpg

naomi campbell si printul charles s-au întâlnit la o receptie in Nigeria
Prințul Charles şi Naomi Campbell s-au întâlnit la o recepţie în Nigeria
foto: profimedia

 

“Arată nemaipomenit. Nu-i ghiceşti vârsta! I-am spus că are un spirit tânăr. Este un adevărat exemplu pentru mine”, a spus Naomi despre Charles, potrivit Daily Mail.

Prinţul Charles şi soţia sa, Camilla, turneu în Africa

Prinţul Charles a fost însoţit în turneul de o săptămână, pe continentul african, de soţia sa, Camilla Parker Bowles. Cu câteva luni înainte de Brexit, turneul african al cuplului princiar a avut ca obiectiv celebrarea parteneriatului dinamic şi centrat pe viitor între Regatul Unit şi ţările din Commonwealth (n.r Comunitatea Naţiunilor – o organizaţie interguvernamentală a 53 de state membre independente).

 

 

Loading...

Citește și