Prince a fost tratat pentru supradoză, cu șase zile înainte să moară

prince.jpg

prince
Prince a murit la 57 de ani
foto: Getty
Citeste tot despre: 

Celebrul artist Prince a decedat la vârsta de 57 de ani, joi dimineață (21 aprilie). Cântărețul a fost găsit în liftul reședinței sale, unde medicii au încercat să îi acorde primul ajutor, însă nu au mai putut face nimic.

Potrivit primelor informații care au circulat în presa internațională, Prince ar fi fost internat în spital, cu șase zile înainte de moarte, acuzând simptome de gripă. Noi surse ale publicației TMZ anunță că ar fi fost, de fapt, vorba despre o supradoză de droguri.

Potrivit surselor citate, doctorii l-ar fi sfătuit pe Prince să rămână internat în spital pentru 24 de ore. Angajații artistului au cerut o cameră privată pentru acesta, însă spitalul nu le-a putut oferi acest privilegiu, așa că Prince a decis să plece. Totuși, la acel moment, starea lui de sănătate nu era stabilă.

Reporterii TMZ au încercat să-i contacteze pe reprezentanții lui Prince de nenumărate ori, însă aceștia nu au vrut să răspundă.

Loading...

Citește și

 • mayte garcia prince

  Prince a murit la 57 de ani. Viața megastarului a fost presărată de excentricități, dar și de un număr impresionant de femei care i-au trecut prin pat. A fost căsătorit de două ori, dar a fost legat sentimental și de mai multe femei celebre, precum Kim Basinger sau Carmen Electra.

 • prince

  Prince a murit, anunță publicația TMZ.com! Poliția a confirmat decesul unei persoane la reședința din Minnesota a cântărețului. Paramedicii au fost chemați la ora 9:43, ora locală. Prince fusese transportat la spital în urmă cu șase zile acuzând simptome de gripă.

 • prince, muzician, decedat, vila, boala

  Şoc în muzica internaţională! Cântăreţul Prince Rogers Nelson a fost descoperit joi (22 aprilie) fără suflare în vila sa din Paisley Park, din Minnesota. La 15 aprilie el a aterizat de urgenţă în Illinois din cauza unei gripe severe. Şi-a anulat turneul, însă la 21 aprilie a încetat din viaţă. Cauza morţii e însă necunoscută.

 • prince michael jackson

  Prince a murit la 57 de ani. Megastarul a fost găsit mort joi, 21 aprilie, la reședința sa din Minnesota. Paramedicii au fost chemați la ora 9:43, ora locală. Prince fusese transportat la spital în urmă cu șase zile acuzând simptome de gripă. Excentricitățile și piesele marelui artist au ajuns la urechile unei lumi întregi, dar rivalitatea cu Michael Jackson nu este un subiect la fel de cunoscut.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1