Prezentatoare TV din SUA, găsită moartă în plină stradă. Concluzia stupefiantă a medicilor

lyric_mchenry_spl1407567_003.jpg

Prezentatoarea era însărcinată în 20 de săpămâni atunci când a fost găsită moartă pe os tradă din Bronx

Producătoarea Tv de origine americană Lyric McHenry a fost găsită moartă pe o stradă din Bronx, New York, la ora cinci dimineaţa. Atunci când au ajuns la faţa locului oamenii legii au descoperit o imagine şocantă. Tânără zăcea fără viaţă pe caldarâm, purtând doar lenjerie intimă şi o bluză.

Lyric Mc Henry era o prezenţă cunoscută în cadrul reality-show-urilor din Statele Unite ale Americii. Cu doar câteva ore de a fi găsită moartă pe stradă ea îţi sărbătorise ziua de naştere alături de prieteni şi încrcase mai multe clip-uri video pe pagina personală de Instagram pentru a le arăta tuturor cât de bine se simţea. 

Prezentatoarea avea doar 26 de ani şi urma să devină mamă, căci era însărcinată în 20 de săptămâni, potrivit medicilor. Conform New York Daily News, autoritățile au descoperit lângă trupul neînsuflețit al vedetei o pungă cu cocaină, iar poliția suspectează că Lyric ar fi murit după ce a luat o supradoză de droguri. Ambulanţa ajunsă la faţa locului au transportat-o pe Lyric la spital, dar medicii nu au putut face nimic altceva decât să constate decesul care intervenise cu ceva timp în urmă. 

Neclar este şi modul în care aceasta a ajuns pe străzi îmbrcată atât de sumar. Pe corpul vedetei nu existau semne de violenţă, însă cauza exactă a decesului va fi stabilită doar după ce medicii legişti vor efectua necropsia.  

Cocaina, un drog care crează dependenţă de la prima utilizare 

Acest drog crează dependenţă încă de la primul consum, iar efectul prizatului dureaza între 20 şi 40 de minute. Comparativ cu alte droguri, acest timp este considerat foarte lung, motiv pentru care apare, foarte rapid, şi dependenţa. Supradoza de cocaină duce, de cele mai multe ori, la moarte, la fel ca şi consumul pe perioade îndelungate. În cazul supradozei, tensiunea arterială creşte până când duce la hemoragii ale creierului. Consumatorul moare din cauza unui atac de cord.

 

loading...
Loading...

Citește și