Prețul exorbitant cerut de Kylie Minogue fanilor pentru o simplă fotografie: «Bagi oamenii în datorii»

kylie-minogue.jpg

FOTO
Kylie Minogue a lansat un nou album, după trei ani de pauză
Foto:Getty

Kylie Minogue (49 de ani) a reușit să îi dezamăgească pe fanii săi, după ce a făcut public care vor fi prețurile pentru achiziționarea unui bilet la următorul său concert. Pentru doar câteva secunde în preajma artistei și pentru posibilitatea de a se fotografia cu artista, admiratorii vor trebui să scoată din buzunar nu mai puțin de 1.000 de lire sterline.

Vedeta şi-a scandalizat fanii cu pretenţiile ei exagerate după ce preţul biletelor pentru o întâlnire cu ea a fost fixat la 1.070 de euro plus 17 euro taxa de rezervare pe platforma online de vânzare a tichetelor. Aflată la Londra, un punct important din circuitul european de promovare al noului album, "Golden", cântăreaţa va susţine luna viitoare un recital în clubul de noapte "Cafe De Paris". Biletele standard costă 110 lire sterline (123 de euro), dar un tichet din categoria "Meet & Greet", care include şi ocazia de a face o poză cu vedeta sare de 1.000 de euro.

Așadar, este de înțeles de ce fanii au fost șocați și au scris comentarii pe pagina de Twitter a vedetei, criticând decizia ei de a fixa un preț atât de piperat. "Te rog spune-mi că nu mă taxezi cu 965 de lire pentru a te întâlni!! (...) am visat ani de zile să te întâlnesc iar acum nu-mi permit asta! E al naibii de scump", "1.000 de lire pentru o întâlnire? Mai ales acum, la vârsta asta... bagi oamenii în datorii. Dezgustător!", "Am economisit timp de doi ani în speranţa că biletul va fi cam 500 de lire... Nu-mi permit la aproape 1.000 de lire", "Am stat ore în şir la cozi pentru a fi în primul rând la concertele ei, sunt dedicat, dar nu bogat. 110 lire e mai mult decât salariul meu pe o săptămână. Sunt distrus. Mi-am luat şi liber o zi de la serviciu ca să o văd, dar nu pot veni pentru că nu-mi permit", au fost doar câteva dintre mesajele fanilor supărați, relarează news.com. 

minogue_1.jpg

FOTO
Kylie a fost criticată pentru decizia de a impune o taxă atât de mare fanilor
Foto:Getty

Artista a revenit în muzică după mai bine de trei ani de pauză, timp în care s-a concentrat pe aspectele care țin de viața sa personală. În tot acest timp a încercat să se vindece de durerea pe care a simțit-o în urma despărțirii de fostul său iubit și a mărturisit că atunci când a început să lucreze la noul album se afla într-o condiție emoțională destul de precară.  "Le-am promis fanilor mei că îmi voi pune inima şi sufletul în acest album şi mă ţin de cuvânt. Am reuşit să fac acest lucru. A fost o provocare, dar a fost şi distractiv", a mărturisit cântăreața de orgine australiană. 

minogue_2.jpg

Foto
Kylie și Joshua s-au despărțit la scurt timp după ce s-au logodit, în februarie 2017
Foto: Getty

"Eram puţin cam fragilă atunci când am început să lucrez la acest album, dar am analizat acest lucru şi mi-am spus că era momentul potrivit pentru a fi sinceră, pentru a trece peste toate obstacolele şi să ofer publicului câteva instantanee despre locul în care mă aflu acum în viaţa mea. Mi-a adus o mare satisfacţie", a declarat ea într-un interviu recent. 

Loading...

Citește și

  • kylie minogue

    Kylie Minogue (49 de ani) și-a recăpătat strălucirea de altă dată, la un an după despărțirea de actorul Joshua Sasse (30 de ani). Eșecul în dragoste aproape că a distrus-o pe Kylie, dar a avut alături persoane dragi care au ajutat-o să treacă peste dramă. Prezentă la Premiile BAFTA, ea arată aproape la fel de bine ca în tinerețe.

  • Kylie Minogue iubit Joshua Sasse

    Celebra cântăreaţă Kylie Minogue a lăsat să se înţeleagă recent că se pregăteşte de măritiş. Vedeta, de 47 de ani, a spus că va fi „doamna Sasse”. Ea a confirmat luna aceasta că se iubeşte cu actorul britanic Joshua Sasse, de 27 de ani, faţă de care pare să aibă gânduri foarte serioase.