Premieră la Playboy! Cine va apărea în numărul dedicat regretatului Hugh Hefner

playboy_hefner.jpg

playboy
Așa arată coperta ediției dedicate fondatorului Hugh Hefner
foto: Splashnews

Pentru prima oară în istoria sa de 64 de ani, revista “Playboy” va prezenta un “Iepuraş” transsexual. Este vorba de fotomodelul francez Ines Rau, de 26 de ani.

Cooper Hefner, director executiv al revistei, a spus că “Playboy” îşi va păstra misiunea de a schimba atitudinile privitoare la sex. Fotomodelul transsexual Ines Rau va apărea în ediţia din noiembrie-decembrie, un număr dedicat fondatorului revistei, Hugh Hefner. Este prima ediţie a revistei după moartea lui Hefner, la 27 septembrie, în vârstă de 91 de ani. Fiul “Tăticului Playboy”, Cooper Hefner, a spus că a ales ca Ines să apară în revistă în urmă cu două luni, fiindcă are “o personalitate remarcabilă”.

InesZoom
Ines va apărea în ediţia din noiembrie a revistei
Foto: Instagram
Averea de 43 de milioane de dolari a lui Hugh Hefner se va împărţi în mod egal între cei patru copii ai lui Hefner: Christie, 64 de ani şi David (62 de ani), primind cota lor din bani, iar Cooper (26 de ani) şi Marston (27 de ani) urmând să ducă mai departe Playboy Enterprises. Toată lumea a crezut că Tăticul Playboy a dezmoştenit-o pe ultima lui soţie. Recent însă s-a descoperit că, în 2013, Hefner a cumpărat un apartament cu patru camere în Hollywood Hills, dând pe el 4,9 milioane de dolari. L-a trecut de atunci pe numele soţiei lui. Apartamentul valorează azi 7 milioane de dolari. În plus, Hef a trecut într-un cont secret de care Crystal nu ştia suma de 5 milioane de dolari.

 

loading...