Pozează sexy pentru noul iubit? Bella Hadid, cu sânii la vedere pe Instagram

da.jpg

bella hadid model topless
Bella are peste 17,5 milioane de fani pe Instagram
foto: Instagram

Este una dintre cele mai hot manechine din lume! Pe lângă faptul că face parte dintr-o familie înstărită, Bella Hadid (21 de ani) a făcut o avere uriaşă şi din modelling. Bani şi frumuseţe are, însă mulţi spun că n-ar avea noroc în dragoste şi că încă suferă după fostul iubit, cântăreţul The Weeknd.

Recent au circulat zvonuri că Bella şi Abel (The Weeknd) s-ar fi împăcat şi ar fi fost văzuţi sărutându-se la festivalul Coachella. Bella a negat totul şi spune că nu o mai leagă nimic de artist. Mai mult, se pare că topmodelul s-ar iubi cu cântăreţul Fai Khadra.

hepta_3214364.jpg

surori gigi bella hadid goale
Bella şi Gigi Hadid sunt cele mai cunoscute surori din lumea modellingului
foto: Hepta

 

hepta_3536232.jpg

bella hadid model topless
Bella a fost pozată alături de cântâreţul Fai Khadra
foto: Hepta

 

Cei doi au fost fotografiaţi de paparazzi într-o cafenea din Los Angeles. La un moment dat s-au întâlnit cu un grup de prieteni, iar Fai şi Bella au fost în centrul atenţiei. Cei doi păreau foarte apropiaţi, iar Fai chiar a luat-o în braţe pe Bella şi i-a scăpat uşor mâna pe fund, scrie Daily Mail.

gtrh.jpg

bella hadid model topless
Bella se poate mândri cu un bust de toată frumuseţea
foto: Instagram

 

În aceeaşi zi, Bella a postat câteva imagini incendiare pe Instagram. Modelul are peste 17,5 milioane de fani pe contul de socializare. Şatena a urcat câteva fotografii în care apare într-un costum masculin, iar pe sub sacou nu poartă aproape nimic. În imaginile puţin neclare, Bella are o bustieră transparentă prin care i se văd sânii. Cele trei poze au adunat peste 2 milioane de like-uri şi mii de comentarii.

5.jpg

bella hadid model topless
Topmodelul adoră să pozeze sexy
foto: Instagram

 

loading...
Loading...

Citește și

  • bella hadid

    Bella Hadid este la doar 19 ani unul dintre cele mai în vogă modele ale momentului și una dintre prezențele lipsite de inhibiții de pe covorul roșu de la cea de-a 69-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes.

  • bella hadid sfarcuri sani

    Superba brunetă refuză să poarte sutien! Bella Hadid (19 ani) a ieșit din casă îmbrăcată într-un body transparent, prin care i s-au văzut clar sânii, spre bucuria trecătorilor care au avut norocul să o vadă hoinărind pe străzile din New York.

  • bella hadid

    Visul oricărei fete care se învârte în industria modei este să apară cel puțin o dată pe coperta celei mai prestigioase publicații din domeniu, Vogue. Modelul Bella Hadid și-a îndeplinit acest vis și, cum nu are nimic de ascuns, a renunțat de tot la haine într-un pictorial de excepție pentru ediția franțuzească a revistei amintite.