Poze de colecţie! Ryan Gosling şi Eva Mendes, de mână la un eveniment

hepta_3134269.jpg

ryan gosling eva mendes cuplu
Ryan Gosling şi Eva Mendes sunt un cuplu extrem de discret
foto: Hepta

Se iubesc de cinci ani, au două fetiţe superbe, iar apariţiile lor împreună se pot număra pe degetele de la o singură mână. Ryan Gosling (36 de ani) şi Eva Mendes (43 de ani) formează unul dintre cele mai discrete cupluri de la Hollywood.

Şi-au ţinut mereu departe relaţia de ochii presei şi au fost “zgârciţi” în declaraţii. Frumuşelul Ryan Gosling apare tot timpul singur pe covorul roşu şi nu de puţine ori fanii s-au întrebat dacă el şi superba Eva Mendes mai formează un cuplu.

ryan.jpeg


Ryan Gosling este tatăl a două fetițe
foto: Arhiva personală

Cuplul a avut o apariţie rară, în weekend, la petrecerea SNL, din New York. Cei doi au sosit la bordul unui bolid de lux și, însoțiți de o armată de bodyguarzi, și-au făcut intrarea în club ținându-se de mână.

hepta_3134268.jpg

ryan gosling eva mendes cuplu
Cei doi au mers la o petrecere într-un club din New York
foto: Hepta

 

Cei doi n-au vorbit cu paparazzi. Ba mai mult, Ryan părea chiar deranjat de ploaia de bliţuri, în timp ce Eva era zâmbitoare.

Actriţa a purtat un compleu cu pantaloni, care îi scotea în evidenţă formele voluptoase, în timp ce Ryan a optat pentru o ţinută casual, extrem de cool.

La petrecerea SNL au mai fost prezenţi: cuplul Jay-Z - Beyonce, cântăreaţa Alicia Keys, dar și actriţa Scarlett Johansson.

De ce nu apare Eva la braţul lui Ryan pe covorul roşu

În 26 februarie, toată lumea se aştepta ca actorul să fie însoţit la premiile Oscar de mama fetiţelor sale. Eva a ales însă să stea acasă. Motivul? Actriţei nu-i place să iasă în public. „Ceea ce oamenii nu știu despre mine este că îmi place să fiu acasă. În loc să apar pe covorul roșu, prefer să stau cu fetele noastre”, a declarat ea pentru revista “Shape”.

hepta_1171325.jpg

ryan gosling eva mendes cuplu
Eva şi Ryan la premiera filmului "The place beyond the pines"
foto: Hepta

 

Eva Mendes şi Ryan Gosling s-au cunoscut în anul 2012, pe platourile de filmare ale peliculei „The place beyond the pines”, în care au interpretat rolurile unor tineri părinţi.

Eva a devenit mamă pentru prima oară în 2014, când s-a născut Esmeralda (3 ani). În aprilie 2016 a adus pe lume cel de-al doilea copil al cuplului, pe fetiţa Amada.

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Actriţa cubaneză Eva Mendes şi cântăreţul şi actorul irlandez Jamie Dornan apar în nişte poze hipersenzuale, pentru prezentarea noii colecţii de lenjerie interioară şi jeanşi, a creatorului de modă Calvin Klein.

  • Ultimele bârfe de la Hollywood anunţă o posibilă despărţire. Se pare că, după doar şase luni de relaţie, actorii Ryan Gosling şi Eva Mendes îşi vor spune adio.

  • El e unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi de la Hollywood şi a furat inimile a milioane de doamne şi domnişoare. Ea e una dintre cele mai sexy actriţe, iar domnii sunt înnebuniţi după formele ei. De aproape trei ani, Ryan Gosling şi Eva Mendes formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de peste Ocean, iar lucrurile sunt din ce în ce mai serioase între ei.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1