Poveștile celebrităților cu copilării nefericite. ”Am ales actoria să scap de mizerie”

gettyimages-623834170.jpg

Leonardo DiCaprio a ales actoria pentru a scăpa de sărăcie
foto: Getty

Nu de puține ori întâlnim cazuri în care oamenii de succes de astăzi au fost copii cu o viață nu tocmai frumoasă și lipsită de griji, fiind un exemplu pentru milioane de omeni care cred că doar banii și relațiile te ajută să devii ceea ce îți dorești.

Povestea celebrităților cu o copilărie nu tocmai ușoară e dovada clară că munca, perseverența, talentul, norcul și mai ales ambiția sunt cuvintele cheie pentru o viață lipsită de griji și un viitor strălucitor.

Leonardo DiCaprio a ales actoria pentru a scăpa de sărăcie

Actorul american Leonardo DiCaprio (42 de ani) a jucat în numeroase filme de Oscar care i-au adus venituri substanţiale de aproximativ 200 de milioane de dolari, însă nu întotdeauna i-a fost uşor. A copilărit într-un cartier rău famat din estul Hollywood-ului, mama sa fiind secretară, iar tatăl vânzând benzi desenate în staţiile de metrou. „Întotdeauna m-am gândit la bani, mereu mă întrebam ce soluţie aş putea găsi pentru ca familia mea să-şi permită anumite lucruri, aşa că actoria a părut calea cea mai scurtă pentru a scăpa de sărăcie şi mizerie“, a dezvăluit starul pentru „The Telegraph“.
Citește continuarea pe Adevărul.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1