Povestea de viață incredibilă a Sabrinei, voluptoasa care rivaliza cu Marilyn Monroe

sabrina_1.jpg

sabrina
Sabrina, un sex simbol al anilor 1950, în Marea Britanie
Foto: Twitter

Sabrina a fost una dintre acele figuri celebre ale istoriei, a cărei amintire însă s-a pierdut în negura timpului. Deși a murit pe 24 noiembrie 2016, știrea dispariției sale a apărut abia peste un an. Povestea ei de viață este incredbilă. O tânără fără talent, dar devenită celebră prin frumusețea sa fantastică.

Pe numele său adevărat, Norma Ann Sykes, a fost o tânără care la vârsta de doar 19 a devenit faimoasă, deși nu avea nici cel mai mic talent în domeniul dansului, muzicii sau actoriei (în anii 1950, erau cele trei și cam singurele domenii prin care o femeie putea aspira la celebritate), după cum informează The Mirror.

Cum a ajuns „blondina prostuță”, originară din Regatul Unit să rivalizeze cu însăși Marilyn Monroe? Ei bine, totul s-a datorat unor calități fizice de excepție, care în zilele noastre sunt o necesitate absolută în lumea modelingului. Norma a fost apreciată, dorită, adorată, dar și invidiată pentru sânii săi voluptoși și formele armonioase care atrăgeau atenția tuturor pe stradă. Sabrina, cum a fost denumită de cei care au făcut-o celebră, a fost precursoarea tinerelor din prezent care ajung faimoase datorită unui bust generos. Dimensiunile 41-18-35 i-au adus Normei o avere.

sabrina_2.jpg

sabrina
A fost o tânără fără vreun talent deosebit, dar care a fost daimoasă datorită sânilor săi voluptoși, dar naturali
Foto: Twitter

„Englezoaica voluptoasă”, cum a fost supranumită, a devenit fotomodel, actriță, cântăreață de cabaret și un sex simbol al acelor vremuri. Ea a fost, dacă am putea spune, replica Marii Britanii la Marilyn Monroe a Americii. Frumusețea și faima sa au ajuns în atenția unor figuri celebre precum Elvis Presley și Frank Sinatra, doar doi dintr-o lungă listă de bărbați pe care i-a cucerit, până în ziua când a decis să se mprite cu un medic de la Hollywood.

Sabrina s-a născut în 1936 și a fost fiica inginerului Walter Sykes și a croitoresei Annie. Cel mai mare (și probabil singurul) talent al Normei s-a remarcat la înot. Ea a devenit o excepțională înotătoare, la vârsta de doar nouă ani, concurând deja în competiții. La un moment dat, ea și familia ei s-au mutat în Blackpool, unde părinții au condus un hotel la care se cazau numeroși artiști ai vremii. La vârsta de 14 ani, Norma s-a îmbolnăvit de poliomielită, din cauza căreia, a fost spitalizată doi ani și s-a aflat în pericolul de a-și pierde un picior.

sabrina_3.png

sabrina
A fost precursoarea tinerelor din prezent care ajung faimoase datorită unui bust generos
Foto: Twitter

Gândindu-se că s-ar fi putut să nu mai poată merge vreodată normal, doctorii i-au prescris un program de exerciții fizice pentru construcție musculară care au făcut-o să-și revină. Acest tratament a avut și un alt efect benefic pentru ea. Dintr-o fetiță grăsună, Norma se transformase într-o tânărăr superbă, cu forme armonioase și mai ales, sâni deosebit de atrăgători, deși era încă minoră.

Spitalizarea îndelungată a făcut-o să piardă legătura cu prietenii. La 16 ani, s-a mutat la Londra, unde a locuit singură și unde și-a câștigat existența ca menajeră și chelneriță. Treptat, ea a observat că atrăgea atenția pe stradă, iar oamenii (în special bărbații) chiar se opreau pentru a o privi, „mai ales când purtam pulover”, spunea ea.

S-a împrietenit cu fotograful Sydney Aylett, care a observat la rândul lui cum o privea lumea: de la priviri admirative, până la cele indecente. „Dar nu era doar bustul său. Ea radia o senzualitate pură”. După ce a obținut permisiunea mamei sale, Norma a fost ajutată de fotograf să-și clădească o adevărată carieră în modeling. Când i s-a explicat că celebrități ca Marilyn Monroe, Mansfield și Jane Russell au ajuns mari datorită busturilor mari, mama tinerei a înțeles aluzia și a răspuns: „Aha, înțeleg unde bați. iar Norma noastră are o pereche de frumuseți, nu-i așa?”

Viața ei a început să se schimbe din 1955, când a fost angajată la emisiunea de pe BBC, „Before Your Very Eyes”. Producătorii au numit-o Sabrina după personajul dintr-un film, interpretat de actrița Audrey Hepburn. Ciudat este că Norma nu știa să joace, să danseze sau să cânte, abia dacă și mergea cum trebuie pe stradă, dar audienței nu-i păsa de acest lucru, mai ales când Sabrina purta rochii strmte și despicate de-a lungul piciorului. Ea a fost prima femeie din Marea Britanie care a apărut decoltată la Tv.

sabrina_4.jpg

sabrina
Sabrina a fost replica Marii Britanii la Marilyn Monroe a Americii
Foto: Twitter

Norma nu era apreciată pentru ceea ce făcea, ci pentru ceea ce arăta, sau mai bine zis, cum arăta, iar treptat, numele Sabrina a devenit un eufemism, un sinonim pentru bust generos. Devenise un sex simbol feminin care ocupa și un loc privilegiat și foarte căutat de bărbați, în ziarele vremii. Ulterior, Sabrina a luat lecții de dans, cântat, actorie și de oratorie și a ajuns să joace în opt filme. A mers chiar și într-un turneu internațional. În Perth, Australia, s-au adunat atât de mulți oameni să o vadă, încât acoperișul aeroportului s-a prăbușit pur și simplu sub greutatea celor 10.000 de fani ai Sabrinei.

ținutele sale, considerate îndrăznețe la acea vreme, i-au atras și neplăceri. Norma a fost dată afară de la un eveniment regal din cauza ținutei neadecvate. În viața personală, nu a dus lipsă de admiratori, iar pe lista cuceririlor s-au numeroși bărbați celebri. De la Elvis Presley și Frank Sinatra, până la Sonny King. S-a întâlnit chiar și cu Prințul Oscar de Hanovra, care a sărutat-o în public.

În 1967 s-a căsătorit cu medicul ginecolog Harold Melsheimer, a renunțat la showbiz și s-a mutat cu el la impresionanta proprietate a doctorului, din California. Mariajul lor n-a durat însă mai mult de zece ani, iar după divorț, viața ei a intrat pe nou făgaș. Sabrina a început să fie uitată și să trăiască în sărăcie, la mila vecinilor. Și-a dus bătrânețea cu grave probleme cu spatele care aproape au paralizat-o. Norma Sykes a murit la vârsta de 80 de ani, pe 24 noiembrie 2016, dar până și vestea decesului său a fost făcută publică abia peste aproape un an, când presa britanică, i-a spus încă o dată povestea.

 

Loading...

Citește și

  • marilyn monroe

    Marilyn Monroe reprezintă unul dintre idealurile feminine. Senzualitatea ei și chipul angelic, dar cu o mină provocatoare, au fermecat bărbații din multe generații. Unde mai pui că era înzestrată cu forme voluptoase și mișcări de felină care puneau pe jar inima oricui o întâlnea.

  • marilyn

    Marilyn Monroe este considerată un adevărat sex simbol. Zâmbetul său și privirea sa, parcă mereu provocatoare, îi completau frumusețea incontestabilă. Totuși, în ultima vreme ies la iveală diferite amănunte despre viața sa controversată. Despre relația sa cu marele artist Frank Sinatra s-a tot vorbit, însă, se pare că cei doi s-au înțeles extraordinar. Ba mai mult, acesta a fost ”peștele său”.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1