Povestea de dragoste dintre Brad Pitt și tinerica Nicole Poturalski s-a terminat

Brad Pitt Nicole Poturalski

Brad Pitt și Nicole Poturalski s-au cunoscut anul trecut
Nu a fost o relație serioasă între Brad Pitt și Nicole Poturalski

Povestea de dragoste dintre actorul Brad Pitt (56 de ani) și fotomodelul Nicole Poturalski s-a terminat. Încă din septembrie ziarul ”Bild” anunța că nu au viitor împreună.

Povestea de dragoste dintre Brad Pitt (56 de ani) și fotomodelul Nicole Poturalski (27 de ani) s-a terminat. Actorul e din nou singur. O sursă a confirmat ruptura definitivă dintre Brad și Nicole, spunând că nu a fost o relație atât de serioasă cum s-a crezut. Fotomodelul, care seamănă cu Angelina Jolie, a petrecut o scurtă vacanță cu starul în sudul Franței.

foto_mare_24_nicole_poturalski_1.png

Nicole Potularski are 27 de ani şi s-a cuplat cu Brad în noiembrie 2019

Apoi, Nicole s-a întors la soțul ei, Roland Mary, de 68 de ani, care are un restaurant în Berlin. Nu a avut niciodată de gând să divorțeze de acest bărbat împreună cu care are un copil, Emil, în vârstă de 7 ani. Brad se pregătește acum să continue războiul cu fosta lui soție, Angelina Jolie (45 de ani) pentru custodia celor șase copii ai lor. Actrița a respins cererea lui de a împărți la jumătate custodia asupra progeniturilor, Maddox, 19 ani, Pax, 16 ani, Zahara, 15 ani, Shiloh, 14 ani, şi gemenii Vivienne şi Knox, de 11 ani.

Brad Pitt se iubește cu „inamica nr.1” a Angelinei Jolie? Cine e noua curerire a starului

Brad Pitt împlineşte 56 de ani. Povestea actorului de Oscar, dar şi a veşnicului ghinionist în dragoste

Nicole are o căsătorie deschisă

Nicole l-a cunoscut pe Brad chiar în restaurantul soţului ei, ”Borchardt”, din Berlin, în august 2019. Starul cunoştea localul din 2009 când a filmat pentru ”Ticăloşi fără glorie”, în capitala germană. Între actor şi fotomodel s-a înfiripat o idilă în secret, după ce ea i-a strecurat numărul său de telefon. Ei au fost văzuţi pentru prima oară împreună, anul trecut, în zona VIP, la concertul lui Kanye West, din Hollywood Bowl, Los Angeles. Însă abia în august s-a descoperit idila lor, în timp ce se aflau împreună în vacanţă în sudul Franţei. Soţul ei, Roland Mary, a fost însurat de mai multe ori şi are 5 copii. A refuzat să facă vreun comentariu despre iubirea soţiei sale cu Brad. Sunt într-o căsătorie deschisă. Apropiaţii spun că vede ”filosofic” această relaţie. Pentru el nu există gelozie şi sentimente negative. Povestea de dragoste dintre Brad Pitt Nicole Poturalski s-a terminat

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1