Poftiți în casa de 21 de milioane de dolari din Bel Air a lui Jennifer Aniston!

Terasa Jennifer Aniston

Terasa lui Jennifer Aniston e mare
Jennifer Anistons-a pozat pe terasa care dă spre ocea
Foto: Instagram

Jennifer Aniston trăieşte într-o casă de 21 de milioane de dolari din Bel Air. Ea a pus poze din interiorul locuinţei sale pe reţelele de socializare.

Actriţa Jennifer Aniston (50 de ani) trăieşte într-o casă de 21 de milioane de dolari, cu suprafaţa de 790 de metri pătraţi, din Bel Air, California, SUA. Clădirea a fost proiectată de A. Quincy Jones şi terminată de construit în 1965. Casa are patru dormitoare şi 6,5 băi, pivniţă, piscină şi casă de oaspeţi. Aniston a cumpărat-o în 2011. Casa are vedere la ocean şi circa 8.093 metri pătraţi de teren. Iniţial a avut o plantaţie de vie, dar peisagistul Marcello Villano şi arhitecta Anne Attiger au transformat întreg exteriorul în terase cu grădini de inspiraţie asiatică.

Adevăratul motiv pentru care Jennifer Aniston şi Brad Pitt nu au avut copii

Are tot ce şi-ar putea dori, dar este nefericită! Care este motivul tristeţii lui Jennifer Aniston

Casa lui Jennifer Aniston, protejată cu gard

Casa de 21 de milioane de dolari din Bel Air a lui Jennifer Aniston este protejată cu un gars înalt de lemn. Curtea imensă are o cabană cu şemineu, scaune enorme, iar piscina uriaşă are panouri de lemn împrejurul său. În dormitorul ei, Aniston are un covor mare colorat sub pat, un lampadar mare şi scaune joase. Actriţa are un dessing enorm în care îşi ţine ţinutele, pe care l-a fotografiat pentru a-l prezenta pe reţelele de socializare. De asemenea, vedeta a pozat holurile largi din vila sa. Jennifer Aniston trăieşte într-o casă de 21 de milioane de dolari din Bel Air.

Hol Jennifer Aniston

Holurile sint mari
Foto: Instagram
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1