Pleiadă de acuzații pe capul lui Trump! Salma Hayek, noua victimă

gg.jpg

salma donald trump acuzatii
Salma Hayek spune că Trump a inventat o poveste despre ea în National Enquirer, după ce a refuzat să se întâlnească cu el

Ziua şi acuzaţiile pentru Donald Trump. După ce nu mai puţin de zece femei l-au acuzat de hărţuire, Salma Hayek vine cu o replică usturătoare pentru magnat. Actriţa spune că Donald Trump a inventat o poveste în National Enquirer, după ce a refuzat să iasă cu el.

Bruneta a dezvăluit, într-o emisiune radio, că Trump a inventat o poveste despre ea în National Enquirer, după ce a refuzat să se întâlnească cu el, în urmă cu mulţi ani.

Într-o intervenţie  la emisiunea “El Show del Mandril”, de vineri, actriţa le-a spus gazdelor că ea le crede pe femeile care îl acuză pe candidatul republican la Casa Albă de abuz sexual, după ce a trăit o experienţă neplăcută cu Donald Trump. 

“Când l-am întâlnit, aveam un iubit, şi a încercat să se împrietenească cu el pentru a-i cere numărul meu de telefon. A aflat numărul meu şi m-a sunat ca să mă invite în oraş”, a povestit Hayek. “Când i-am spus că n-aş ieşi cu el chiar dacă n-aş avea prieten, a sunat, nu ar recunoaşte asta bineînţeles, şi a spus cuiva de la National Enquirer”, a adăugat actriţa, potrivit independent.co.uk.

Afaceristul le-ar fi spus celor de la National Enquirer că nu ar ieşi cu actriţa pentru că este prea scundă. 

Zece femei îl acuză de hărţuire

Donalt Trump este în centrul mai multor scandaluri cu tentă sexuală. 10 femei îl acuză de hărţuire. Karena Virgina îl acuză de hărţuire pentru o agresiune din 1998, Melinda McGillivray susţine că a păţit acelaşi lucru acum 13 ani, Summer Servos a fost agresată în 2007, fotomodelul Kristin Anderson a fost pipăită în anii 1990 şi Jessica Leeds şi-a amintit că în anii ’70 a fost agresată la bordul unui avion de linie.

Ziarista Natasha Stoynoff a fost hărţuită în 2005 de Trump în timpul unui interviu şi Miss SUA Temple Taggart McDowell, Miss Washington, Cassandra Searles şi macheuza Jill Harth au fost ofertate cu bani contra favoruri sexuale.

Prezidenţiabilul republican a ameninţat că le va da în judecată pe femei după finalizarea alegerilor.

 

Loading...

Citește și

  • Bombă! Candidatul pentru Casa Albă, Donald Trump (70 de ani), i-a pus la dispoziţie avionul particular şi un cec de 10.000 de dolari actriţei porno Jessica Drake pentru o noapte sălbatică de sex. Însă a avut parte de o surpriză.

  • Cotidianul New York Times a publicat miercuri seara mărturiile a două femei agresate sexual de candidatul republican la președinția SUA, Donald Trump. Stafful de campanie al lui Trump a dezmințit articolul de presă, spunând că totul este o "ficţiune".

  • Înainte să-l cunoască pe Donald Trump la clubul Kit Kat din Manhattan și să pășească în lumea faimoasă a miliardarilor, Melania Knauss (născută pe 26 aprilie 1970) ducea o viață liniștită. Actuala doamnă Trump și viitoarea Primă Doamnă a SUA a copilărit într-un jalnic bloc comunist din orașul Sevnica, din spațiul fostei Iugoslavie, pe vremea lui Josip Tito.