A plecat în vacanță, iar lenjeria intimă a rămas acasă! Cum a pozat Demi Rose în Grecia

untitled.png

Foto
Demi Rose pozează sexy ori de câte ori are ocazia
Foto:Arhivă personală

Demi Rose (22 de ani) este o britanică care a devenit cunoscută după ce a avut o aventură cu rapperul Tyga și a fost surprinsă de câteva ori în compania cântărețului Drake, unul dintre foștii iubiți ai Rihannei. Se pare că tânără cu forme voluptoase și-a găsit în cele din urmă sufletul pereche și este mai fericită ca oricând. Desigur, faptul că este implicată într-o relație serioasă nu o împiedică să pozeze la fel de provocator pentru admiratorii săi.

Fotomodelul a confirmat recent faptul că este implicată într-o relație cu DJ-ul Chris Martinez. Legătura dintre cei doi evoluează cu pași repezi, iar îndrăgostiții au hotărâr să părăsească Marea Britanie pentru a merge într-o escapada exotică în Santorini, Grecia.

a-695989-1443736809-3486.jpeg.jpg

foto
Iubitul lui Demi Rose, DJ Chris Marinez
Foto:Arhivă personală

Demi este răsfățată de iubitul ei, dar nu poate sta departe de comentariile pozitive pe care le primește de la admiratorii ei, așa că a încărcat o fotografie în care foarte puține lucruri sunt lăsate imaginației. Într-o rochie transparentă, strălucitoare și fără sutien, pozând cu posteriorul către aparatul de fotografiat, astfel apare Demi în instantaneul pe care l-a distribuit fanilor. Buclele lejere și un machiaj minimal i-au scos îne vidență frumusețea naturală. Alături de imagine, Demi a adăugat o scurtă descriere. "Cel mai frumos lucru pe care îl porți purta este un zâmbet", au fost cuvintele modelului, potrivit dailymail.co.uk. 

untitled.png

Foto
Demi Rose are o formă fizică demnă de invidiat
Foto:Arhivă personală Demi Rose

Nu este prima dată când Demi încarcă imagini provocatoare, de fapt, aproape toate fotografiile de pa pagina sa de Instagram sunt îndrăznețe. Reporterii Daily Mail i-au contactat pe reprezentanții lui Demi și ai rapperului Chris Martinez pentru a afla dacă formează sau nu un cuplu, dar aceștia nu au dorit să comenteze pe marginea acestui subiect. Imaginile din vacanță trădează, însă, faptul că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și se bucură de fiecare moment petrecut împreună.

Loading...

Citește și