Placido Domingo a fost internat într-un spital

Placido Domingo

Placido Domingo a avut o carieră extraordinară
Placido Domingo a anunțat că este infectat cu coronavirus n urmă cu peste o săptămână
Foto: Getty Images

Tenorul spaniol Placido Domingo a fost internat într-un spital din Acapulco, Mexic, sâmbătă, 28 martie,din cauza unor complicaţii cauzate de Covid-19. Artistul s-a simțit rău.

Tenorul spaniol Placido Domingo, în vârstă de 79 de ani, a fost internat într-un spital din Acapulco, Mexic, din cauza unor complicaţii cauzate de Covid-19. După ce starea sa s-a stabilizat, artistul a fost deja externat, ieri. Medicii au anunțat că, din fericire, corpul acestuia răspunde la tratament, deși are o vârstă înaintată. Domingo a anunțat că a fost diagnosticat cu coronavirus, duminică, 22 martie, pe rețelele sociale. ”Simt că este obligația mea morală de a anunșa că am fost testat pozitiv la Covid-19, numit și coronavirus. Eu și familia mea suntem izolați, individual, în tot acest timp, așa cum este necesar din punct de vedere medical. Eu prezint simptome de tuse și de febră”, a dezvăluit tenorul. El le-a recomandat fanilor săi să se spele des pe mâini şi să respecte recomandările autorităţilor cu scopul încheierii crizei mondiale.

Placido Domingo şi-a recunoscut faptele de hărţuire sexuală. Le-a cerut scuze celor 27 de femei agresate

Placido Domingo, depistat pozitiv cu coronavirus. Anunțul făcut de tenorul de 79 de ani

Un oribil sfârșit de carieră

Placido Domingo a demisionat anul trecut din funcţia de director al Operei din Los Angeles, în urma unor acuzaţii de hărţuire sexuală. Artistul nu a bănuit niciodată că va avea un așa urât sfârșit de carieră după marile sale succese. Legenda vie a operei, Domingo nu s-a gândit niciodată căs-ar putea îmbolnăvi cu un virus atât de periculos după ce 27 de femei din SUA l-au acuzat de hărțuire sexuală. El neagă cu vehemență acuzațiile și, deocamdată, strălucita sa carieră artistică nu a fost afectată.

Tenorul spaniol Placido Domingo a fost internat într-un spital din Acapulco, Mexic. El a fost deja externat, după ce starea sa s-a stabilizat.

 

Loading...

Citește și

  • Tenorul spaniol Placido Domingo, în vârstă de 69 de ani, a fost operat de cancer la colon în spitalul Mount Sinai din New York şi va trebui să se odihnească şase săptămâni, a anunţat ieri purtătoarea sa de cuvânt, citată de AFP.

  • Tenorul spaniol Placido Domingo se întoarce, vineri, pe scena teatrului milanez La Scala, după operaţia de cancer de colon la care a fost supus acum mai bine de o lună la New York - informează agenţia spaniolă de presă EFE, potrivit Agerpres.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1