Pink, lecție despre încredere în sine și acceptare

pink.jpg

pink
Pink, alături de fiica și soțul ei, pe covorul de la VMA
Foto: Instagram

Cea de-a 34-a ediție a MTV Video Music Awards a avut un câștigător detașat, Pink. Nu a fost răsplătită pentru meritele din ultimul an, ci pentru activitatea ei de până acum și pentru contribuția adusă în lumea muzicii. A ridicat premiul Michael Jackson Video Vanguard Award și i l-a dedicat fiicei sale de șase ani, Willow.

În cele trei minute pe care le-a avut la dispoziție, solista de 37 de ani a transmis un mesaj important: acceptarea de sine și încrederea în propriile forțe sunt mai importante decât vorbele urâte pe care le auzim în jur.

"Știu că nu am mult timp, dar trebuie să vă spun o poveste. Îmi duceam fiica la școală și, din senin, mi-a spus: «Mamă, sunt cea mai urâtă fată pe care o știu, arăt ca un băiat cu părul lung». În capul meu a izbucnit un lucru: De unde vine asta? Cine i-a spus asta?, dar nu am spus nimic, am mers acasă și am făcut o prezentare PowerPoint pentru ea, în care am pus staruri rock androgine și artiști care trăiesc adevărat, de care probabil se râde în fiecare zi, dar care merg mai departe și ne inspiră pe toți. E vorba de artiști precum Michael Jackson, Freddie Mercury, Annie Lennox, Prince, Janis Joplin, George Michael, Elton John. I-am spus că aș vrea să știu de ce crede asta despre ea. «Arăt ca un băiat», mi-a spus ea, dar eu i-am zis: Cum crezi că arăt eu?, «Tu ești frumoasă». Mersi, dar când oamenii râd de mine, asta folosesc: spun că arăt ca un băiat, că sunt prea masculină, că am prea multe păreri, că am un corp prea puternic. Mă vezi pe mine să-mi las părul să crească, că-mi schimb corpul sau modul în care mă prezint în fața lumii? «Nu, mama». Mă vezi că vând arene întregi în toată lumea? «Da, mamă». Așa că, draga mea, noi nu se schimbăm. Îi ajutăm pe alții să se schimbe, astfel încât să vadă mai multe tipuri de frumusețe. Vreau să le spun tuturor artiștilor de aici că sunt inspirată de voi toți, vă mulțumesc că sunteți voi cu adevărat și că ne luminați calea. Sunt cu adevărat inspirată de voi. Continuați să străluciți, iar tu, draga mea fiică, ești frumoasă și te iubesc!"

Loading...

Citește și