Petrecerea burlăcițelor! Gwyneth Paltrow, Cameron Diaz și Stella McCartney, distracție pe plajă

gwyneth-paltrow.jpg

gwyneth paltrow,
Gwyneth Paltrow dă petrecerea burlăcițelor pe plajă
Foto: Instagram

Prietenele faimoase ale lui Gwyneth Paltrow au însoțit-o pe aceasta în week-end, la o mică petrecere a fetelor, înainte de nunta actriței cu scenaristul Brad Falchuk.

Actrița Cameron Diaz și creatoarea de modă Stella McCartney nu au pierdut timpul, și cum au coborât din avionul privat, au decis să se relaxeze imediat cu multe pahare de vin rosé, pe o plajă din Mexic, împreună cu viitoarea mireasă, Gwyneth Paltrow. Deși aceasta din urmă este cunoscută pentru stilul de viață sănătos pe care îl duce, ce nu implică prea mult alcool, de data aceasta a făcut o excepție având în vedere că este vorba despre obișnuita petrecere a burlăcițelor, înainte de căsătorie. Un chelner de la luxosul resort Costa Palmas din Los Cabos a fost văzut aprovizionându-le pe fete cu o tavă plină de băuturi, în timp ce acestea stăteau pe plajă.

După ce au luat și prânzul, Gwyneth a decis că este momentul pentru a purta costumul de baie, și s-a lăsat fotografiată, de una dintre cele 12 prietene invitate, într-un costum albastru, format din două piese, după care a publicat poza pe Instagram sub descrierea „Petrecerea de week-end a burlăcițelor”. Grupul de femei a fost format din prietene din copilărie ale actriței, mămicile cu care actrița s-a împrietenit după ce a născut cei doi copii, dar și cele două celebrități menționate anterior.

gwyneth paltrow,Zoom
Gwyneth Paltrow, în costum de baie, sărbătorind „petrecerea burlăcițelor”
Foto: Instagram

Actrița a ajuns în frumoasa stațiune vineri, împreună cu grupul său de prietene. Relaxarea a constat în statul la plajă, consumarea de cocktail-uri și fotografierea momentelor importante, în timp ce chelnerii roiau în jurul lor pentru a le asigura tot ce își doresc.

Toate femeile invitate au purtat robe albe asortate, pe care aveau gravate inițialele lor, sandale albe și aveau aceleași genți de plajă, semn că viitoarea mireasă s-a ocupat nu doar de plata șederii lor acolo, ci și de ținutele fiecăreia. Nu încape lor de economii la așa o ocazie, locația fiind de asemenea aleasă în stilul caracteristic al actriței, care este cunoscută pentru viața luxoasă pe care o preferă.

Gwyneth este într-o relație cu Brad Falchuk încă din 2014 și a declarat că vestea că se vor căsători a făcut-o să se simtă din nou „ca la 21 de ani”. Aceasta are doi copii dintr-o relație anterioară. ”Sunt atât de entuziasmată! Nu am mai avut parte până acum de o nuntă....Și deși am 45 de ani, mă simt din nou ca la 21!”, a declarat aceasta. „Este foarte amuzant să vorbesc cu prietenele mele despre nuntă, și ele fiind la fel de entuziasmate ca și mine. Îmi trimit mereu poze cu rochii de nuntă”, a adăugat Gwyneth.

gwyneth paltrow,Zoom
Frumosul resort ales de actriță
Foto: Instagram
loading...
Loading...

Citește și

  • La 45 de ani, Gwyneth Paltrow arată la fel de bine ca în tinereţe. Vedeta a povestit că se lasă muşcată de albine ca să-şi păstreze frumuseţea. Nu se dă în lături de la cele mai dureroase metode ca să nu îmbătrânească.

  • gwyneth paltrow, divort, casnicie

    Multe şi nebănuite sunt căile Domnului, zice o vorbă din bătrâni. Sâmbătă, Ellen DeGeneres a împlinit 60 de ani şi a dat o mare petrecere în Malibu. De pe lista invitaţilor, nu puteau lipsi prietenii de suflet ai vedetei de televiziune. Aşa că inevitabilul s-a produs: Gwyneth Paltrow s-a întâlnit cu Dakota Johnson, actuala iubită a lui Chris Martin, fostul ei soţ. Cum a reacţionat actriţa...? Evident, prestaţia a fost de Oscar.